• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Moguće... Ima još par starih-novih... Ali legitimno pitanje je bilo - zbog alexa je banovano nekoliko članova, sta ćemo sada sa njima...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Tamo malo drugačije tumače forum. Zapravo, svako to tumači na neki svoj način. Nezgodno je kada treba promeniti ponašanje i ono što je...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Moguće... Ima još par starih-novih... Ali legitimno pitanje je bilo - zbog alexa je banovano nekoliko članova, sta ćemo sada sa njima...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Konfiguracija do 500 Eura.
    :welcome: Najveći problem ovih dana je RAM i NVME kupovina jer se cene menjaju iz dana u dan :( Sve drugo nekako ćeš srediti: kućište...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Pa ja ti kazem, pomaze.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Evo sad ga zaustavio ručno, i odma temperatura 2° gore za vram i hotspot, i ventovi na grafi ubrzavaju.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ko ih ***e,i njih i taj propali forum.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Koliko shvatam, DartVejder je stari član-novi nalog? To tamo ne trpe. Inače, tek sada vidim da ga izbaciše. I obrisaše još neke...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Like Like.
    @Mr.Dzon Ja licno ne kapiram zasto to rade i u cemu je fora, da oni rade manje, da niko nista ne pise, zaista mi je ta njihova biznis...
  • M
    marexSklab je pokrenuo(la) novu temu.
    Zdravo, kupio bih racunar do nekih 500 Eura.Malo me buni sva ta prica , neko mi kaze da kupujem nove delove, neko kaze da je...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ko ih ***e,i njih i taj propali forum.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Danas na mi.com plus 10% popusta ako je prva (novi korisnik) kupovina
  • Veselin
    Ako budeš nastavio sa pesmicama za decu, pogledaj kako lepo izgleda ova animacija:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    @Mr.Dzon Ja licno ne kapiram zasto to rade i u cemu je fora, da oni rade manje, da niko nista ne pise, zaista mi je ta njihova biznis...
Vrh