• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Koliko shvatam, DartVejder je stari član-novi nalog? To tamo ne trpe. Inače, tek sada vidim da ga izbaciše. I obrisaše još neke...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Neka fina gospoda sa susednog foruma... Verovatno jer je od ranije odlučeno da se "najure" članovi koji im bodu oči, odnosno da očiste...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ko banova klokana i zasto?
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Još se ti ističeš sa tom leptir mašnom... :troll:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Kad si već tu, jesi li video na koliko postova su zaustavili lepog klokana na susednom forumu? :troll:
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Evo sad ga zaustavio ručno, i odma temperatura 2° gore za vram i hotspot, i ventovi na grafi ubrzavaju.
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Moguce, ja imam ispod grafe 3.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Moguce, ja imam ispod grafe 3.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Skinuo sam i ja sve limove ispod grafe. Tu sam montirao vent. Mislim da bi bio mnogo efikasniji da imam kao i ti ventove i ispod grafe
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Danas na mi.com plus 10% popusta ako je prva (novi korisnik) kupovina
  • Uruk
    Skinuo sam i ja sve limove ispod grafe. Tu sam montirao vent. Mislim da bi bio mnogo efikasniji da imam kao i ti ventove i ispod grafe
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Danas na mi.com plus 10% popusta ako je prva (novi korisnik) kupovina
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Pa dobro, pomaze taj ventilator nije da nije, mozda bio efikasniji bez PCIE limova, ja nemam limove.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Mada sad gledam pustio da vrti Valley Benchmark, ventovi na grafi se sporije vrte nego inače..
  • Uruk
    Mada sad gledam pustio da vrti Valley Benchmark, ventovi na grafi se sporije vrte nego inače..
Vrh