• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Vule
    Vule je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Ok je CH560 ali ne može ni da priđe Lianu po kvalitetu izrade niti po ugrađenim ventilatorima. Za 150e baš može da se bira - Lian...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Imaš kod nas u svakoj radnji koja prodaje rasvetu za istu ili malo jaču cenu. Dve godine garancije, a trebaće sigurno, ja sam bar tri...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Ma necu ni ovo igrati, cisto sam malo probao performanse, 1440p sa DLSS Q, od 66 do 90 FPS. Nije bash optimizovana, ali mi je posluzila...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    Moj izbor bi bio lancool 216 zbog ovih 2x160 napred, a ima mogućnost i za još jedan vent na zadnjoj strani kućišta, ispod grafičke da...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Dobro kuciste do 150eur? sa Like Like.
    https://pcpractic.rs/catalog/product/view/id/118481/s/kuciste-deepcool-ch560-digital/?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_cli...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Najzahtevnija je zadnja planeta u igri Akiva, napravljena kao tropska prašuma, tu sam jedva izvlačio 1080p60. Tatuin pustinja je...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    https://pcpractic.rs/catalog/product/view/id/118481/s/kuciste-deepcool-ch560-digital/?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_cli...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Ok, posle nedelju dana korišćenja preporuka za Acer OHR562 TWS slušalice. Ove. Jako su udobne, ne strše iz uveta pa nema wind tunnel...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Dobro kuciste do 150eur?.
    Moj izbor bi bio lancool 216 zbog ovih 2x160 napred, a ima mogućnost i za još jedan vent na zadnjoj strani kućišta, ispod grafičke da...
    • 1000002543.jpg
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
    Mort je nešto lepo u moru sranja koje se plasira u poslednjoj deceniji.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Najzahtevnija je zadnja planeta u igri Akiva, napravljena kao tropska prašuma, tu sam jedva izvlačio 1080p60. Tatuin pustinja je...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Redmi Note 15 Pro 5G sa Haha Haha.
    Piše se: absolut
  • F
    ficaki je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav svima, u potrazi sam za kvalitetnim kucistem sa dobrim airflow-om i dobrim cable managmentom do oko 150 evra ili 20.000 din jer...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Imas valhalla dlc tu ti je pravi god of war Tyr koji kad ga ubijes dobijes trophy God of War Ragnarok: Valhalla Bosses - Final Boss Tyr...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Tyr?
Vrh