• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Ja jutros odgledao prvu, za sada bas lose. Veliki sam fan GoT-a, ali mislim da je teska prica. Nadam se da gresim.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ma necu ni ovo igrati, cisto sam malo probao performanse, 1440p sa DLSS Q, od 66 do 90 FPS. Nije bash optimizovana, ali mi je posluzila...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Smešne slike 2026.
    • Screenshot_20260120_225312.jpg
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Pao je i Kralj :D ostalo jos Tyr i Gna od bossove :)
    • God of War Ragnarök_2026.01.20-15.05_1.png
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ko nije igrao Kingdom Come Deliverance 2, igrica je brutalna, tek sam krenuo ali priča kida, gameplay kida...Srednjovekovni vitez sa...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Love Love.
    Odličan vokal... Ali podseća na onog našeg ludaka što je završio u vestima zbog lizanja mu stopala na bini od strane "fana"...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Redmi Note 15 Pro 5G.
    Piše se: absolut
    • 1768942764029.png
  • vladarko
    Neopevano djubre cak i za fanove GOT: https://www.imdb.com/title/tt27497448/?ref_=nv_srb_trend_title_0 Inace ovakvu ocenu pumpaju botovi.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
    Ih, oni su baš van usporedbe, on je posebna kategorija zvana Laza Lazarević, on nije ni muzičar nit pevač, više dvorska luda. :troll...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
    Odličan vokal... Ali podseća na onog našeg ludaka što je završio u vestima zbog lizanja mu stopala na bini od strane "fana"...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    https://pcpractic.rs/xled-strela-36w-1200mm-cl-jhd036aaa-led-sa-alu-okvirom-6500k-244693.html za ovaj led mi treba driver ili...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Trebaju mi polu-otvorene sluške, šta izabrati: Samson SR850, Superlux HD681 EVO, iSK HF2010, nešto četvrto? Imao sam HD681 EVO i jako...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li je moguce da kad povezes outlook na gmail,da gmail preuzima poruke? Malopre obrisao te mejlove u gmail,sad vidim nema poruka ni u...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Nisam mislio da ces napajanjem iz TVa imati problem sa grejanjem uredjaja (nikad nisam ni prisao svom fire sticku da vidim da l se...
Vrh