• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Ja ne mogu da verujem da renomirani gospodin i dalje piše nakon što je dobio ban da je "thermal density" debilizam, kada je to vrlo...
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Sad Sad.
    Ja probao, ali nisu mi gotivne, za mene prva 3 dela remek delo, a ovo ostalo konfekcija, sledeće je ko assasin creed - egipat, svemirci...
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Telefon do 300/400e.
    Pogledaj S25FE na KP sa promocija, ja sam moj uzeo za 360e. Ako hoćeš Xiaomi, možda može 15T
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Trebalo bi odmah da se žale, da im storniraju taj račun, pod uslovom da je ugovor raskinut na vreme. Onog trenutka kada prođe ugovorna...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Svi tvrde da su na vreme raskinuli ugovor. Za dvoje sam siguran jer su raskinuli ugovore i ja sam isao kod njih u kucu stan da raskacim...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ovo nije nikakvo vređanje tehnologija, već poricanje postojanja i uticaja " thermal density" na čipove, ili bilo šta uopšte. To je kao...
    • IMG_20260115_175944.jpg
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja imam na A95X F4 instaliranu aplikaciju i radi bez problema, mada tu imas i kasnjenje od mozda minut u odnosu na live, ko prati Sofu...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Mani se toga, i ti pišeš paravan umesto pandan. :) "Vređanje tehnologija" nije zabranjeno. :geek:
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Ja probao, ali nisu mi gotivne, za mene prva 3 dela remek delo, a ovo ostalo konfekcija, sledeće je ko assasin creed - egipat, svemirci...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Batalio sam CO:Exp33 Sa druge strane SM2 odmah uvlači, akcija i adrenalin na 110%, testosteron prosto curi iz monitora... I ovde ste...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Ja ne mogu da verujem da renomirani gospodin i dalje piše nakon što je dobio ban da je "thermal density" debilizam, kada je to vrlo...
    • amd-ryzen-9-5900x-and-ryzen-9-5950x-review_6388c2b0826e6.jpeg
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Trebalo bi odmah da se žale, da im storniraju taj račun, pod uslovom da je ugovor raskinut na vreme. Onog trenutka kada prođe ugovorna...
  • Dakii
    Dakii je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav drugari ^ Xiomi Redmi Note 10 Pro je rekao svoje poslednje zbogom tako da mi je neophodan nov telefon Nekih 300 do 400e bi bio...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic razmišljanja sa Wow Wow.
    Kako su ovi iz MTSa odradili narod sa raskiduma ugovora. Danas mi na poslu bilo njih 5 sa sve ukupno 6 racuna za Decembar od 4.000...
Vrh