• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Plus vole ljudi da budu lojalni plaćaju masno korporacijama koje im redovno mažu oči, tretiraju kao ovce i evo sada na kraju se rojalno...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Meni se ovo svidja, volim tu disciplinu pisanja po sirotinji.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Kako su ovi iz MTSa odradili narod sa raskiduma ugovora. Danas mi na poslu bilo njih 5 sa sve ukupno 6 racuna za Decembar od 4.000...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Meni se ovo svidja, volim tu disciplinu pisanja po sirotinji.
  • orce97
    orce97 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Igra ima u odredjenim deonicama fps drop. Svartalfheim je jedna od tih lokacija. Ima jedno selo patuljaka i ovamo gde je reka. Igra ima...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Igra ima u odredjenim deonicama fps drop. Svartalfheim je jedna od tih lokacija. Ima jedno selo patuljaka i ovamo gde je reka. Igra ima...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Nakon 8 sati gameplaya, mogu da kazem da je igra masterpiece vise mi se svidja sto ima vise napada nego obicna god of war a i sam video...
    • God of War Ragnarök_2026.01.15-15.01.png
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odštampah prvi set figura za šah, jutros na brzaka skinuh sa štampača, treba malo još očistiti figure od supporta, ali generalno sam...
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • IMG_20260115_134007.jpg
    • IMG_20260115_134213.jpg
    • 2026-01-15 14_04_44-Greenshot.png
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Sviraj nesto narodno... :mir
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    i5 4570
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Evo ako nekom dosadno :D https://kameresrbije.rs/
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odštampah prvi set figura za šah, jutros na brzaka skinuh sa štampača, treba malo još očistiti figure od supporta, ali generalno sam...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic info.
    Evo ako nekom dosadno :D https://kameresrbije.rs/
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja imam na A95X F4 instaliranu aplikaciju i radi bez problema, mada tu imas i kasnjenje od mozda minut u odnosu na live, ko prati Sofu...
Vrh