• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nego ima li vas koji koristite telekomov iris na Xiaomi sticku, interesuje me kako radi, matorcima bih ubacio pošto ja ne koristim app a...
  • R1zl4
    R1zl4 je odgovorio(la) u temi Blic info.
    RX580 i dalje relevantna :troll:
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic info sa Haha Haha.
    Inace u G nista ni ovaj put od besplatne liste zelja. Nema me medj dobitnicima :D
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic info.
    NV se upravo efektivno olakšala po PC zajednici - 5070ti je EOL, ostaje samo da se isprasne lageri sto znači da odlaze cene barem 20-30%...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Btw, @orce97, tebe dosta koči i ddr4 ako igraš na ovom pod 'moja konfiguracija'. Moguće da ti je to najveći problem za lag i 1% low FPS.
    • Screenshot 2026-01-15 at 12-41-23 DDR4 vs. DDR5 Core i5-12400F Gaming Performance - YouTube.png
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Ali, Music Hat! Pobedio si, a godina je tek startovala. :talas:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Batalio sam CO:Exp33 Sa druge strane SM2 odmah uvlači, akcija i adrenalin na 110%, testosteron prosto curi iz monitora... I ovde ste...
    • 1000024470.jpg
    • 1000024469.jpg
    • 1000024468.jpg
  • gagi75
    gagi75 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pozdrav Imam 4080 pa me zanima da li neko zna gde moze da se nabavi kabl za nju ona 16 pinski za napajanje tipa kao sleevs jer ovaj sto...
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Pre par dana na CES-u je NVIDIA predstavila njihov DLSS 4.5 koji pravi ozbiljan pomak, pogotovo kada pričamo o ghostingu, odnosno o...
    • NVIDIA_Borderlands_4 T.jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Sa zaključavanjem na 60 nije problem, jednom se podesi i radi za sve igre, a ako u nekim mp igrama baš treba max fps samo se ta igra...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Sa zaključavanjem na 60 nije problem, jednom se podesi i radi za sve igre, a ako u nekim mp igrama baš treba max fps samo se ta igra...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odštampah prvi set figura za šah, jutros na brzaka skinuh sa štampača, treba malo još očistiti figure od supporta, ali generalno sam...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Odštampah prvi set figura za šah, jutros na brzaka skinuh sa štampača, treba malo još očistiti figure od supporta, ali generalno sam...
Vrh