• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Šta slušate sada... ? sa Like Like.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2474/ A+ Mislim da ga je FSP sam spustio u nizu klasu, tacnije gold.
  • V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Baš tako. Ove cene u atom computers za 750 i 850 W modele su odlične, samo pod uslovom da nisu bajate. S tim što je model od 750 W 50 %...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Koristim mx keys mini. Ona nije u rangu sa k230, ali mislim da tek takva zadovaljava zahteve koje si postavio. Ima da se kupi za 50 € na...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @vladarko Moguce da su ga malo spustili ispod A tier,sve u svemu dobro napajanje ,ako se nadje po nekoj povoljnoj ceni.
  • PORSCHE
    Poklonjeno. Zato često stavljam isečak ekrana.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da li gledamo istu listu i klasifikaciju? Ovde vita gm 750 pripada B+
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2474/ A+ Mislim da ga je FSP sam spustio u nizu klasu, tacnije gold.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Baš tako. Ove cene u atom computers za 750 i 850 W modele su odlične, samo pod uslovom da nisu bajate. S tim što je model od 750 W 50 %...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @vladarko Moguce da su ga malo spustili ispod A tier,sve u svemu dobro napajanje ,ako se nadje po nekoj povoljnoj ceni.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Novatech
    Novatech je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Koristim mx keys mini. Ona nije u rangu sa k230, ali mislim da tek takva zadovaljava zahteve koje si postavio. Ima da se kupi za 50 € na...
  • Pinocio
    Ja jos dve epizode Oziljka. Koliko je cudna Milena Radulovic. Imam osecaj da je i privatno veoma cudna, al ima "ono nesto" :D
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
Vrh