• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da li gledamo istu listu i klasifikaciju? Ovde vita gm 750 pripada B+
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mora, jer je tastatura na nekih metar ipo od kucista. Ne treba mi RGB, bilo koja jednolicna boja samo da vidim slova u mraku.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da li gledamo istu listu i klasifikaciju? Ovde vita gm 750 pripada B+
    • 1768258247974.png
  • Novatech
    Novatech je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jel baš mora bežična? Nabavio sam pre par meseci REDRAGON Shiva K512 RGB za 30€ i ima dobro osvetljenje ali je žičana (biraš boju...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    FSP u visoj klasi koristi jako kvalitetne komponente,sa druge strane nesto su skuplji nego konkurencija. Vita je dobro napajanje bez...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    FSP u visoj klasi koristi jako kvalitetne komponente,sa druge strane nesto su skuplji nego konkurencija. Vita je dobro napajanje bez...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Dakula74 Kad si već tu, da nam kažeš šta je prednost kod tih FSP napajanja? Video sam da postoji u beloj boji VITA GM ali šta bi bila...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Sve na njoj je mana :troll:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sve na njoj je mana :troll:
  • V
    Mana, ogromna je, zauzima pola stola :troll:
  • V
    Jel baš mora bežična? Nabavio sam pre par meseci REDRAGON Shiva K512 RGB za 30€ i ima dobro osvetljenje ali je žičana (biraš boju...
    • 1768256916013.png
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi da li valja ova konfiguracija ? sa Haha Haha.
    'Ajde, i ovu temu da zatvorimo... :thumb:
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi da li valja ova konfiguracija ? sa Like Like.
    To zaboravih da napomenem, gde će drugde škart sem da stave u gotovu konfu i prodaju po punoj ceni, to im najlakše i najisplativije...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi da li valja ova konfiguracija ? sa Like Like.
    Upala ti Axe u med :first:
  • Novatech
    Novatech je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koja bi bila najjeftinija a dobra bezicna tastatura sa osvetljenjem? Kad kazem dobra, da ima dobar prijem signala i da uopsteno radi...
Vrh