• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Enigma
    Enigma je reagovao(la) na vladarko poruku u temi SSD sa Like Like.
    Ćao, Miškić! Napišite koje tačno koje komponente imate sada u računaru (marka model). Ovako liči da ste isključivali/uključivali csm...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Bijela su :japonosan:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Jeftinija je izrada kada se tako napravi prednja maska. Nekad se čupa, nekad se cimne. Neće pući, osim... - ako ne skidaš svakog dana...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Znaci englez ga popusio na svim frontovima. Takvi tako i zavrse. :ziveli:
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi SSD.
    Ćao, Miškić! Napišite koje tačno koje komponente imate sada u računaru (marka model). Ovako liči da ste isključivali/uključivali csm...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi da li valja ova konfiguracija ? sa Like Like.
    Jbg,moglo je da se ćapi,prodaš 16gb ram i rx 560,i turiš rx 6800.Za 540e u ovo ludo vreme top.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Hah... Nisam duže bio na komšijskom forumu, hteo da bacim pogled na temu za gume i preletim usput ostale teme... Videh da su otvorili...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    alex predao značku... Nadamo se da ga i dilke prati... Mada kada ga nisu za oglase nece ni ovako... Alex je leteo jer antagonizovao pola...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Yup, gledao sam poprilican broj sklapanja sa ovim mojim kucistem i znao sam da ocekujem zabice takve da moras prvo u teretanu pa da...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi SSD.
    Pa jel se obrtao vent na hladnjaku cpu-a tad? To mi sve sumnjivo oko hladnjaka,i prethodnog i novog. Pa za m2 jedino da probaš...
  • M
    Miskic00 je odgovorio(la) u temi SSD.
    Uradili sve to i dalje plavi ekran. i jednom kad je usao u bios prijavilo mu gresku da mu ne radi cpu Cooler
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Yup, gledao sam poprilican broj sklapanja sa ovim mojim kucistem i znao sam da ocekujem zabice takve da moras prvo u teretanu pa da...
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ja sam davno kupovao kućište tako što uđem u radnju i gledam koje mi se sviđa, a sada za svako gledam unboxing i još deset videa pa je...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi SSD.
    Izvadi disk i vrati u ležište,namesti u biosu primaran da bude,na 1.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi da li valja ova konfiguracija ?.
    Jbg,moglo je da se ćapi,prodaš 16gb ram i rx 560,i turiš rx 6800.Za 540e u ovo ludo vreme top.
Vrh