• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Isto je kao ovo moje od iste firme :thumb: https://www.deepcool.com/products/Cases/MORPHEUS-Modular-High-Airflow-ATX-Case/2023/17501.shtml
  • M
    Miskic00 je odgovorio(la) u temi SSD.
    da pokaze logo i onda plava slika
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi da li valja ova konfiguracija ? sa Like Like.
    Rezervisano to odavno, video sam medju prvima, ali neko vec pokupio :)
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi SSD.
    Taj cpu u ekstremnim uslovima,bez paste,hladnjak ne naleže,pbo itd...jako teško.110c, Da li prvo pokaže logo matične,pa plava...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Isto je kao ovo moje od iste firme :thumb: https://www.deepcool.com/products/Cases/MORPHEUS-Modular-High-Airflow-ATX-Case/2023/17501.shtml
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Upravo to i ja gledam, dosta mi je samo da vidim kako ovaj "kida" kućište :)
  • V
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Upravo to i ja gledam, dosta mi je samo da vidim kako ovaj "kida" kućište :)
  • V
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Meni je frka na ovom mom kucistu Morfeus kad skidam stranice, zabice su nenormalne, bas je muka da se skidaju. Sve vise cenim kucista...
  • J
    Johnnyyy je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi da li valja ova konfiguracija ? sa Like Like.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi da li valja ova konfiguracija ?.
  • M
    Miskic00 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi SSD sa Like Like.
    Da li se vidi u biosu taj m2? Izgleda da drug nije baš stručan kad je uspeo u ovo ladno vreme da natera 5500 na 100c,verovatno jedva bi...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Meni je frka na ovom mom kucistu Morfeus kad skidam stranice, zabice su nenormalne, bas je muka da se skidaju. Sve vise cenim kucista...
  • M
    Miskic00 je odgovorio(la) u temi SSD.
    Sto se tice SSD i kad se vidi samo komp uradi blue screen. A sto se tice procesora kompjuter je kupio nov sklopljen pre godinu i po dana...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Enigma poruku u temi SSD sa Like Like.
    Da li se vidi u biosu taj m2? Izgleda da drug nije baš stručan kad je uspeo u ovo ladno vreme da natera 5500 na 100c,verovatno jedva bi...
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi da li valja ova konfiguracija ?.
    Pa šta čekaš?
Vrh