• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Manjavam. :)
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    3, asus, neku fm2 i 1155.. i samo asus radi donekle. Mani kolko ploca imam, hocu da nadjem krivca, napajanje ili gtx 1660 ih je ubila.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa počupaj sve to pa poveži neophodno,opet vadi bateriju pa vrati.Možda karte rade,mozda psu neispravan.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    3, asus, neku fm2 i 1155.. i samo asus radi donekle. Mani kolko ploca imam, hocu da nadjem krivca, napajanje ili gtx 1660 ih je ubila.
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Seagate Barracuda 1tb nije na odmet jos jedan backup :D
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    He he. :d
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Molim te, pa, koliko matičnih ploča ti imaš? Ako može tačan broj. :eek:
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja kol'ko sam ispratio, problem je krenuo od onog MSI softvera
  • Tajmbandit
    radi integrisana na ovoj asus ploci probudila se ploca... ne znam i ja sam sa zbudnjen. bas cudno 3 ploce mi mrtve, a ova asus jedina...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja kol'ko sam ispratio, problem je krenuo od onog MSI softvera
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kako sad napajanje ubija karte kad ne radi ni integrisana.Mada mi zamršen tok dogadjaja,ne mogu da ispratim,pa se ni ne uključujem u...
  • V
    Veselin je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • Tajmbandit
    Ispravna je, bio sam kod lika kuci, jedino ako je nije napajanje s***alo, pa ona s***ava slotove. Radi i PCIE slot na drugom grafickom...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    @orce97 : koliko denara? :D
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
Vrh