• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jel si probao tu grafičku pre nego si je uzeo? Možda je bila neispravna ako nisi probao
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Seagate Barracuda 1tb nije na odmet jos jedan backup :D
    • 0-02-05-ddf462e58d5d0297f926a089fa014fef1da31da61f8b635918570c75656a4e40_1e8eadb5d305ac5e.jpg
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Dakle, postoji kombinacija komponenata koja radi? Uđi u bios i isprati napone. Još bolje, napravi klip od 10-ak sekundi i postavi ovde...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Tajmbandit poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Gtx 1660 u gtx 660 rade u drugoj ploci.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na tonce poruku u temi Smešne slike 2026 sa Haha Haha.
    :D
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Graficku sam uzeo juce, a napajanje 6 godina. Radi Asus ploca iz potpisa, radi na integrisanu graficku, aj sad znaj sta je ubilo PCIE...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Koliko je napajanje kod tebe, a koliko grafička karta?
  • Tajmbandit
    Probao sam i integrisanu i gtx 660 necd ni fm2 vise. Ili napja ne ubija ili gtx 1660 ubija ploce.
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Probaj jos koju grafičku da budeš 100% siguran da li je do napajanja ili ne...
  • Tajmbandit
    ubacio gtx 1660 u fm2 maticnu koja ima uefi bios, bacila sliku, ispisala je na ekranu maping nesto i vise opet nema slike ni na ovoj...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sta da ti kažem... To kad jednom probaš duša posle sama ište..
  • Tajmbandit
    Sve sam probao
Vrh