• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ban-je-ban... :troll:
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Pa sad mozda nisu mnogo banovali, ali su brisali poruke masovno. Tamo je fino funkcionisalo dok VojaM nije preminuo posle je sve...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ja drzim ban rekord ovde :troll:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na OWERKLOKER poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    A sto se vi uopste opterecujete toliko oko onih mentola i mentolskog foruma? Skup retarda tamo pametuje i glumi silu vec godinama...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Dok su na SK forumu uvek bili blagi moderatori, ali sam ja uspeo i odande da budem banovan :d
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Pomoc oko izbora 850w napajanja.
    Za RAM ne bih znao, ebg ja sam uzimao prosle godine 64 a svi su rekli"sta ce ti" e sad kad je poskupela 5 puta sad sam dobro uradio...
  • DmasteRNo1
    1. Royal Kludge RK-H81 5. Vention CHBBF USB Hub 3.0 PRODATO!
  • O
    OWERKLOKER je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    A sto se vi uopste opterecujete toliko oko onih mentola i mentolskog foruma? Skup retarda tamo pametuje i glumi silu vec godinama...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    meni su na susednom forumu zabranili male oglase, fazon namerno sam spamova da nakupm postove i dan danas mi ne daju da vidim male oglase.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Btw. Pošto je isteklo vreme za edit.. Jedna od anegdota sa komšijskog foruma... U vrhuncu onog ludila kada su krenuli da brišu svima...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ćacilend forum, recenzije na youtube im odavno ne gledam, za mobilne su čudni blago rečeno, namerno ili ne, neke stvari koje me zanimaju...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Ćacilend forum, recenzije na youtube im odavno ne gledam, za mobilne su čudni blago rečeno, namerno ili ne, neke stvari koje me zanimaju...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Sto se oglasa tice tu je odavno trebalo da se ugasi jer se vise koristi od (pre-)prodavaca u komercijalne svrhe nego kako je originalno...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Onaj alex je provereno najgora šifra od admin/moderator tima. Utripovao da je Kim Džong Un.. baš baš teška dijagnoza. Ono što im je...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Sto se oglasa tice tu je odavno trebalo da se ugasi jer se vise koristi od (pre-)prodavaca u komercijalne svrhe nego kako je originalno...
Vrh