• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Gde nije moguce, pre par dana onaj bata čuvar ćacilenda napao nožem babu u zgradi s unukom, i oteo torbicu.. Svaki dan pale kola i...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pismeno 20.11 s tim da vazi po povratku opreme koja je poslata 24.11 mislim da mi je net iskljucen 26.11 tako da mogu dobiti samo k u rcinu.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Kretencine obicne.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Imaš debeo dosije hehe
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ali sta je cilj svega toga? Sad sam malo listao poruke za koje sam kaznjavan. od 9 poruka - za koje sam dobio obrazlozenje na PM, mogu...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Gde nije moguce, pre par dana onaj bata čuvar ćacilenda napao nožem babu u zgradi s unukom, i oteo torbicu.. Svaki dan pale kola i...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Imaš debeo dosije hehe
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ali sta je cilj svega toga? Sad sam malo listao poruke za koje sam kaznjavan. od 9 poruka - za koje sam dobio obrazlozenje na PM, mogu...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Trebalo je da stigne prošle nedelje ali zbog praznika pomerili... Vratio mx6 koju sam prvobitno hteo da stavim, mada se temperature...
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Kako da ne razmišljam kad sam se opet registrovao :rotf:
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Srećna Nova godina! Želim vam da manje razmišljate o drugom forumu. :P
  • Riddick
    Riddick je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Btw. Pošto je isteklo vreme za edit.. Jedna od anegdota sa komšijskog foruma... U vrhuncu onog ludila kada su krenuli da brišu svima...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    • 1767723047068.png
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    FILMSKA potera kod Beograda: Snimali bahatog vozača, on ih SMRSKAO kamionom Beogradska policija intenzivno traga za vozačem teretnog...
Vrh