• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Kao mislis RUKOM? Valljda srafcigerom stezes/zavrces srafove...? I uvek donji levi pa gornji desni malo pa opnda isto druga dva...Pa...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Dobro je, sve je na tvojoj strani.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pismeno 20.11 s tim da vazi po povratku opreme koja je poslata 24.11 mislim da mi je net iskljucen 26.11 tako da mogu dobiti samo k u rcinu.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Da nije Dukelander ? Vidim sad je postao i administrator. Taj je bas voleo da jede ****a :)
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Onaj alex je provereno najgora šifra od admin/moderator tima. Utripovao da je Kim Džong Un.. baš baš teška dijagnoza. Ono što im je...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    FILMSKA potera kod Beograda: Snimali bahatog vozača, on ih SMRSKAO kamionom Beogradska policija intenzivno traga za vozačem teretnog...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Kad je zvanično prekinut ugovor i prekinuta usluga?
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pismeno 20.11 s tim da vazi po povratku opreme koja je poslata 24.11 mislim da mi je net iskljucen 26.11 tako da mogu dobiti samo k u rcinu.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na gagi75 poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Iskopo sam nesto bolesno Sent from my SM-S938B using Tapatalk
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na gagi75 poruku u temi Automobili sa Like Like.
    Kasnis brate vec sam mu uzeo meru....hahaha Sent from my SM-S938B using Tapatalk
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kad je zvanično prekinut ugovor i prekinuta usluga?
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi iGPU konfiguracija do 400€ sa Wow Wow.
    Mislim da je samo taj ram preko 400€. Zadnji put kad sam gledao 2*8 5600cl40 je bio oko 380€
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Plauer1 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    duga i komplikovana prica ,nesto u vezi ugovora .mute
Vrh