• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Racunar ne prolazi post fazu.
    Po meni karta od 8gb vram-a za + 200€ ne može biti nikako dobra kupovina pa i da ima 100 godina garancije. Pogotovo danas...
    • Screenshot 2026-01-06 at 10-59-17 Games that need more than 8GB of VRAM (List) Hardware Corner.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Zašto da koristimo prošlo vreme kada može "present continuous tense"? :) Pu pu pu, zlu ne trebalo ... O preminulim sve najbolje, uz...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    O ovome sam pisao. Nisam uspeo kroz hp tool, ali sam uspeo koristeći običan format iz Windows explorer-a.
    • 1767693323903.png
    • 1767693412464.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Cini mi se ima opcija licnog placanja? Da li bi pravili problem ako rezervisem za jednu osobu a budemo dve?
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ja bih ga nosio u Leskovac da mu skinu crnu magiju :troll:
  • K
    k0vacevic je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Racunar ne prolazi post fazu sa Like Like.
    "nov a dobbar" a sta je nov a los? Mislim da li je bolje dati , nebitno-200, 250 evra za polovno a za 20 % kao ja npr -novo pa imas neku...
  • K
    k0vacevic je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Racunar ne prolazi post fazu sa Like Like.
    Mislim da retko ko danas u Srbiji ima novca za nov a dobar GPU iskreno, po meni sve dolazi u obzir polovno jer smo hteli ne hteli vecina...
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Racunar ne prolazi post fazu.
    "nov a dobbar" a sta je nov a los? Mislim da li je bolje dati , nebitno-200, 250 evra za polovno a za 20 % kao ja npr -novo pa imas neku...
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Racunar ne prolazi post fazu.
    Mislim da retko ko danas u Srbiji ima novca za nov a dobar GPU iskreno, po meni sve dolazi u obzir polovno jer smo hteli ne hteli vecina...
  • K
    k0vacevic je reagovao(la) na fotoronin poruku u temi Racunar ne prolazi post fazu sa Like Like.
    Moguce ali vidi-nekako sticem utisak da su graficke zadnjih godina, pogotovo-osetljivije, kvarljivije...? Ili je samo neki utisak...
  • D
    d1noo je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Kasno sam video ali hvala u svakom slucaju.
  • D
    d1noo je reagovao(la) na Riddick poruku u temi Racunar se raspada u radu sa Like Like.
    Dva. Jedan je stari Intex privezan na akumulator on je za PC a drugi je nov od par meseci Njoy. I imam jedan stabilizator napona GEMBIRD...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ja ozbiljno pitam kakve eskort dame,imam razgovor za posao a necu valjda preostalih 5h sata da drezdim u nekom kaficu.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja ozbiljno pitam kakve eskort dame,imam razgovor za posao a necu valjda preostalih 5h sata da drezdim u nekom kaficu.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    E ne zna kako da se pohvali (ocigledno od pocetka, al nisam hteo prvi) :d
Vrh