• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Vidim tebi treba neka ford eskort dama :d
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Zašto da koristimo prošlo vreme kada može "present continuous tense"? :) Pu pu pu, zlu ne trebalo ... O preminulim sve najbolje, uz...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Haha Haha.
    Btw. Pošto je isteklo vreme za edit.. Jedna od anegdota sa komšijskog foruma... U vrhuncu onog ludila kada su krenuli da brišu svima...
  • Novatech
    Novatech je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Vaši kućni ljubimci sa Like Like.
    "Izvin'te, ali koliko možeš da primetiš, obe naše ćase su prazne, a koliko mi možemo da primetimo, ne preuzimaš ništa povodom toga."
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
    Da nije Dukelander ? Vidim sad je postao i administrator. Taj je bas voleo da jede ****a :)
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Btw. Pošto je isteklo vreme za edit.. Jedna od anegdota sa komšijskog foruma... U vrhuncu onog ludila kada su krenuli da brišu svima...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    E ne zna kako da se pohvali (ocigledno od pocetka, al nisam hteo prvi) :d
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Vaši kućni ljubimci sa Like Like.
    "Izvin'te, ali koliko možeš da primetiš, obe naše ćase su prazne, a koliko mi možemo da primetimo, ne preuzimaš ništa povodom toga."
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Bolje platiti 1000din vise nego imati problema.:like:
  • fotoronin
    fotoronin je odgovorio(la) u temi Racunar ne prolazi post fazu.
    Moguce ali vidi-nekako sticem utisak da su graficke zadnjih godina, pogotovo-osetljivije, kvarljivije...? Ili je samo neki utisak...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    Ima više prodavaca. Ko je radio copy-paste, ko je zaboravio da doda ili poništi dozvolu ili zabranu za neku zemlju... Mislim da nema...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na orce97 poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
    Kupio sam jednom metro exodus pise da je dostupna za moju zemlju ali nece da se aktivira vratili su mi pare neznam dali da sad probam...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    Kupio sam jednom metro exodus pise da je dostupna za moju zemlju ali nece da se aktivira vratili su mi pare neznam dali da sad probam...
Vrh