• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• orce97
    orce97 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Tema o popustima za igre sa Like Like.
    Koliko znam, eneba vodi računa o žalbama, ali dobro obrati pažnju da li ispunjavaš sve uslove za pokretanje igre. Vidim (a vidiš i ti)...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    Koliko znam, eneba vodi računa o žalbama, ali dobro obrati pažnju da li ispunjavaš sve uslove za pokretanje igre. Vidim (a vidiš i ti)...
  • orce97
    orce97 je odgovorio(la) u temi Tema o popustima za igre.
    Pozdrav drustvo dali je mozda neko kupio God of War Ragnarok sa Eneba jer vidim da je na 50% i da mu se aktivirala.Pisem jer skoro sam...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bolje platiti 1000din vise nego imati problema.:like:
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ako se placa po osobi onda da, sad da li tolerisu da neko dodje to sad ne znam, zavisi od objekta.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ako se placa po osobi onda da, sad da li tolerisu da neko dodje to sad ne znam, zavisi od objekta.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa sad za prijatelja ne znam, ali za prijateljicu mi nikad nisu pravili problem i ako provede po 10ak sati dnevno kad sam u tom...
  • LiDragon
    Nije meni problem da platim 22h. Da li bi pravili problem ako svrati prijatelj?
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uglavnom se u smeštaj ulazi u 12h dok je obaveza da se izađe do 10h sem ako se dogovori drugačije sa vlasnikom. Ti možeš da budeš i...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Uglavnom se u smeštaj ulazi u 12h dok je obaveza da se izađe do 10h sem ako se dogovori drugačije sa vlasnikom. Ti možeš da budeš i...
  • K
    k0vacevic je odgovorio(la) u temi Racunar ne prolazi post fazu.
    Hvala na savetu. Iscitavao sam forume dok sam jos trazio sta jeproblem, vecina je spominjala ovo napajanje kao problem.
  • K
    k0vacevic je odgovorio(la) u temi Racunar ne prolazi post fazu.
    Potpuno si upravu, ali tipa 1070 sam polovnu kupio pre 6 godina i dalje radi. Ova je kod mene vec 2 godine. Moguce je da je i napajanje...
  • K
    k0vacevic je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Racunar ne prolazi post fazu sa Like Like.
    Proveri i za napajanje, mislim da je to baš ona zloglasna gigabajt serija, pa da ti ne pravi problem ubuduće. Edit:
  • LiDragon
    Cini mi se ima opcija licnog placanja? Da li bi pravili problem ako rezervisem za jednu osobu a budemo dve?
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Moze , sve dok placas ne moras ni da odes, da cene koje su pokazane placas.
Vrh