• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    ma gde je nasuo celu, pa to mi na maticnoj oko soketa bio haos.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Racunar se raspada u radu sa Like Like.
    Pa to se nikad ne radi :) Manje je vise, znas za tu recenicu.... jer previse paste, pravi kontra efekat :) To se stavi na sredinu onako...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tražio kroki uputstvo, dobio wall teksta... Nebitno, probaću sam na nekom uzorku. Nisi me baš ubedio. :rotf: EDIT: @Pjanovic ne...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Ima da se načisti paste ako je suno celu tubu. Ne bi mu bio u koži.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Mozda ali provo procesor da sredi jer mozda on ne moze da napuni GPU pa ima bottleneck.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    u slučaju da i grafa zeza, evo šta kaže ai ako furmark vuče upola manje snage nego što bi trebalo:
  • Dakula74
    @Uruk Nije ovde grafa u pitanju pregreva mu CPU mozda baca i greske usput.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zaboravih da napišem da može i da čita lekciju tako da više nije potrebno imati audio CD koji se dobija uz knjige, plus može...
    • 1765893403081.png
  • Dakula74
    Stavi vecu rezoluciju!
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Bogmeeee..... Moje misljenje o svemu tome se krije iza linka :d
  • Veselin
    Forumaši koji govore engleski ko srpski mogu da prokomentarišu :)
  • Veselin
    5. Savet: Kako da lakše savladaš ovu lekciju? Pošto si rekao da slabije znaš engleski, ova lekcija (C1 nivo) može biti izazovna jer je...
  • Veselin
    4. Gramatika: Unreal Conditionals (Irealne pogodbene rečenice) Iako sam tekst služi za čitanje, u zaglavlju piše da je fokus na "Unreal...
  • Veselin
    3. O čemu se radi u lekciji? (Prepričano) Glavna tema ove lekcije je odnos između neuspeha i uspeha. Tekst razbija mit da su uspešni...
  • Veselin
    2. Prevod na srpski jezik Cilj: ispričati anegdotu Jezički fokus: irealne pogodbene rečenice (unreal conditionals) Vokabular: rizik...
Vrh