• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Naravno, rado ću ti pomoći sa ovom lekcijom. Ovo je nivo C1 (napredni), pa je tekst bogat idiomima i složenijim vokabularom. Evo...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Na primer, ovo je jedna stranica lekcije Roadmap (učenje engleskog). Preuzmi PDF stranicu. Postavljam pitanje Gemini Pro: I dobijam...
    • 1765891419828.png
    • 1765891511546.png
  • Riddick
    Riddick je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Ja koristim UPS i to dva. Jedan za monitore i jedan za PC. To za grafičku je moguće ali za CPU to GORI brale...
    • 2025-12-16 15_08_44-.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Možda nisi pustio furmark kako treba. Kad ga otvoriš idi na RUN, i onda maximizuj taj novi prozor sa čupavom krofnom na kvadratić. Tu...
    • Screenshot 2025-12-16 150750.png
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tako je kad ti drzavu vode caciji pa imamo i ovakve fejk mejlove i sms poruke.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    KOd mene nesto slabije:
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Lepa brzina za 5G, možda uvedem i A1 net :)
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Probaj da očistiš grafičku kartu. Je l' Windows pričao na bugarskom i pre promene grafičke karte? ;)
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Igram se :ladovina:
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Stigli zuti ljudi.:D
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Gasi net. Samo offline igranje (starijih igara) bato.
  • D
    d1noo je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Ide brzo ciscenje. Sta kazete za ove statistike na grafickoj kartici. Uruk kaze da graficka nije u redu. Vidi na ovom linku da vuce do...
    • GRAFICKAA.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ubacim tekst u PDF i on mi izbaci formatiran tekst u word? Objasni mi postupak. Ako je tako, ako ništa drugo, ovo će biti revolucija u...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Samo je Fire Stick Select model koji ima novi (Vega) OS, svi ostali su redovni. Da kucnem u drvo, kupih sebi pre par godina isti Max sa...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Pa to se nikad ne radi :) Manje je vise, znas za tu recenicu.... jer previse paste, pravi kontra efekat :) To se stavi na sredinu onako...
Vrh