• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• S
    Sejk je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Klinac raste, zanimaju ga svakakve stvari, i ja sam bio takav kao klinac, još uvek imam negde na tavanu svesku sa svojim "izumima" mogu...
  • S
    Sejk je reagovao(la) na R1zl4 poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    I za mene je ovo sve novo, slučajno videh da je popust na ovaj model, videćemo, svakako pištaljku štampam prvo!
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Nešto ti nije sa kartom u redu. 5700xt bi trebalo da vuče preko 200w u furmarku...
  • D
    d1noo je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Oseca se bas kao da drobi,u nekim trenucima
  • D
    Hmmm,moram proveriti,stavio skoro celu tubicu paste na procesoru. Pasta je MX-6 4g Arctic
  • D
    Evo rezultata,test je trajao 5 minuta
    • GRAFICKAA.png
  • Uruk
    CPU ti je i ovako na termalnom limitu. Kad se na to doda i grafička u igri sa napucanim FPS, temperature su sigurno još veće.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Previse je to visoko za taj procesor 86c, ajde ti prvo proveri hladjenje i pastu tu nesto nije u redu iako HWINFO ne prijavljuje...
  • D
    Sad cu ti slikati
  • Uruk
    A šta kažu senzori za tu Rx 5700xt pod opterećenjem? Pusti furmark jedno 5 min. pa proveri.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Sa tekstom Gemini Pro radi odlično ali sa znakovima je još uvek u problemu. Na primer ne može ovo da savlada: Ali iz dana u dan...
    • 1765886039659.png
  • D
    U jutarnjim satima mi radi bas lose,posle negde od 18-19H pocinje da radi odlicno
    • Screenshot_1.png
    • Screenshot_2.png
    • Screenshot_3.png
    • Screenshot_10.png
  • D
    Evo rezultata,nemam blage veze sta se desava
    • Screenshot_1.png
    • Screenshot_2.png
    • Screenshot_3.png
    • Screenshot_10.png
  • D
    da,da za procesor sad pokazuje i vise hladjenje je BE QUIET Pure Rock Pro 3 LX BK043 ARGB
    • Screenshot_1.png
    • Screenshot_2.png
    • Screenshot_3.png
    • Screenshot_10.png
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Tako će biti. Za igre ćemo plaćati žetone, tri života i kraj, ide insert coin. Mada ja sam mislio da će se to desiti još pre desetak...
Vrh