• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ovo me zanima... AI radi OCR?
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi APC UPS sa Like Like.
    Kod tih UPS-ova obicno strada i kontroler, ako duze vreme nije aktivan moguce da je vrisnuo, treba ga ustekati i cekati da se vrati iz...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi APC UPS sa Like Like.
    Pre naručivanja - drži ga uključenog u struju 8 sati (ne uključuj na dugme). Moguće je da se baterija skroz ispraznila. Nakon toga...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Ja bi za 5600 kupio bar ag300 za dve crvene, ako ništa da lakše i brže puni shedere na početku igre, a i bio bi tiši dok to radi.
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Ovo jeste logicno, ono sto nije logicno je da pola dana trotluje, a posle ne? :/ Gremilini u najavi :D
  • Fiki
    Fiki je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Racunar se raspada u radu sa Like Like.
    Najbolje bi bilo kad bi pustio da radi neki CPU i GPU stres test, i onda da pratiš temperature i napon na V12 grani preko hwinfa. Ovo...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Kupovina procesora.
    Ne palim se na tudje videe sa youtube-a i arcenje procesora da bi hvalili neke kulere i slicna sranja. Muce procesor glupavim prime95 i...
  • Fiki
    Usrali se od popusta :)
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Uni poruku u temi Kako "uzeti" Screenshot [Windows 10] sa Like Like.
    Pre svega, danas skoro svi znaju da "uzmu" snimak ekrana na racunaru, ali mogu da se kladim da ako niste neki Tech Geek sigurno ne znate...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Tako će biti. Za igre ćemo plaćati žetone, tri života i kraj, ide insert coin. Mada ja sam mislio da će se to desiti još pre desetak...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Tako će biti. Za igre ćemo plaćati žetone, tri života i kraj, ide insert coin. Mada ja sam mislio da će se to desiti još pre desetak...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Neko moje mišljenje u vezi AI i poskupljenja delova za računar. Može biti da je dogovor proizvođača na globalnom nivou da iskorene...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Verovatno ti je to od visokih temperatura. 80° je malo za hot spot te karte, a ako ti je čip 80 onda je hot spot preko 100° Sad čitam...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Cega 80c za CPU ili GPU? Ako ej za CPU to je previse , taj procesor je poprilicno hladan, kakvo hladjenje imas? Nije nemoguce da ti se...
Vrh