• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Samo je Fire Stick Select model koji ima novi (Vega) OS, svi ostali su redovni. Da kucnem u drvo, kupih sebi pre par godina isti Max sa...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi APC UPS sa Like Like.
    Pre naručivanja - drži ga uključenog u struju 8 sati (ne uključuj na dugme). Moguće je da se baterija skroz ispraznila. Nakon toga...
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi APC UPS sa Like Like.
    Moguće je. Vrlo sam nezadovoljan tim ups-ovima otkad više nisu apc. Relativno se lako menja baterija. Ja ih kupujem na svebaterije.net...
  • D
    d1noo je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Klokovi skacu i padaju,full stress ide temperatura do 80C
  • D
    d1noo je odgovorio(la) u temi Racunar se raspada u radu.
    Izgleda da cu morati bas njega da uzmem,ali opet imam ovaj volt avr 5000. Jel ima neko na forumu da ima iskustva sa ups-om
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi APC UPS.
    Kod tih UPS-ova obicno strada i kontroler, ako duze vreme nije aktivan moguce da je vrisnuo, treba ga ustekati i cekati da se vrati iz...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi APC UPS.
    Zar nece da upali ako je ustekan u uticnicu bez obzira sto je baterija odapela?
  • tonce
    tonce je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Нешто себи, нешто жени. у овом случају мени само Fire stick :troll:
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na SlavenK poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Нисам их још ни упалио, кад упалим јавим ти. Узео ми другар 2 комада у АТ, били 30так еура што је одлична цена.
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi APC UPS sa Like Like.
    Pre naručivanja - drži ga uključenog u struju 8 sati (ne uključuj na dugme). Moguće je da se baterija skroz ispraznila. Nakon toga...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi APC UPS.
  • mystios
    mystios je reagovao(la) na vladarko poruku u temi APC UPS sa Like Like.
    Moguće je. Vrlo sam nezadovoljan tim ups-ovima otkad više nisu apc. Relativno se lako menja baterija. Ja ih kupujem na svebaterije.net...
  • mystios
    mystios je odgovorio(la) u temi APC UPS.
    Hvala, pogledacu na sajtu da porucim.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi APC UPS.
  • Veselin
    Kao neko ko komp koristi uglavnom za igre, ne planiram ništa da menjam bar do izlaska nove generacije konzola i igara. Ovo mi je u rangu...
Vrh