• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• sinda
    weyland yutani - building better worlds :talas::D Sledeći projekat da ti bude: more human than human - Tyrell corp
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Brzina ide od 15 do 50mb. Band lock sam odradio na B3 uz pomoc skripte,ruter je ZTE MF296R.
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nije do antene 99% nego do toga što prosečan telefon (pa verovatno i slabiji) ima bolji 4G modem u sebi od ovih provajderskih 4G modela...
  • M
    mihailo.b je reagovao(la) na pshnd poruku u temi Vaši kućni ljubimci sa Haha Haha.
    Kad je tunjevina u pitanju, Lani odmah zna i da stoji i da drži ravnotežu, i da se otima sa Mimi oko konzerve. :rotf::rotf::rotf...
  • M
    mihailo.b je reagovao(la) na Novatech poruku u temi Vaši kućni ljubimci sa Love Love.
  • M
    mihailo.b je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Haha Haha.
    Sad, na nekom rudarskom forumu, član piše u temi: šta ste poslednje uvalili... :rotf:
  • N
    novajlija22 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav,dobio sam na poklon Visa Karticu Gift Card kupljenu sa amazona,gde mogu sa njom da kupim crypto ili nesto kod nas slicno na...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ih bre, zahvaljujuci clanku u SK skidoh Amiga Game Selector | The ultimate Workbench distribution for the Amiga. fantasticna stvar za...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Ih bre, zahvaljujuci clanku u SK skidoh Amiga Game Selector | The ultimate Workbench distribution for the Amiga. fantasticna stvar za...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    Hvala na preporuci al to sam odigrao pre 2 godine :D SS je napravljen 19.11.2023.Ne Meni to ne lici na souls like igru al ajd :D
    • Screenshot 2023-11-19 13-20-34.png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Mr.Dzon poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    @Dom1nat0R Preporuka od mene za Kena Bridge of Spirits ako voliš taj "git gud bič" tip igara. Izgleda naivno na prvu (prvih par sati...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Slike su telefonom slikane jer na TV me mrzi da se bakcem sa tastaturom da ustajem sa kauca. Za sad mi je igra OK, kombinacija Devil May...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je odgovorio(la) u temi Sta igrate trenutno?.
    @Dom1nat0R Preporuka od mene za Kena Bridge of Spirits ako voliš taj "git gud bič" tip igara. Izgleda naivno na prvu (prvih par sati...
  • Mr.Dzon
    Mr.Dzon je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Sta igrate trenutno? sa Like Like.
    Slike su telefonom slikane jer na TV me mrzi da se bakcem sa tastaturom da ustajem sa kauca. Za sad mi je igra OK, kombinacija Devil May...
Vrh