• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Mrki
    Mrki je odgovorio(la) u temi Problem sa pc - black screen.
    U Gigatronu bih kupio, prijatelj mi radi tamo pa imam popust.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Problem sa pc - black screen.
    Gde kupuješ napajanje, prodavnica ili kp? Ovo je dobro a nije skupo: https://www.monitor.rs/napajanja/750W-MSI-MAG-A750BN-PCIE5
  • Mrki
    Mislio sam da uzmem ASUS TUF-GAMING-750B 750W. Ma da bi možda za svaki slučaj uzeo BE QUIET! SYSTEM POWER 9 CM 700W.
  • Mrki
    Probao sam sve kombinacije (sa 1, sa 2, na pozicijama 2 i 4 , sva 4 od jednom) i proverio sam kroz program MemTest86 dva puta i nije...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Uruk poruku u temi Problem sa pc - black screen sa Like Like.
    Napajanje mu svakako treba kvalitetnije, ali trebalo bi proveriti da li ovi silni štapovi rama možda ne prave problem. Znači prvo sa...
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Problem sa pc - black screen.
    Napajanje mu svakako treba kvalitetnije, ali trebalo bi proveriti da li ovi silni štapovi rama možda ne prave problem. Znači prvo sa...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Problem sa pc - black screen sa Like Like.
    Cekaj. Koje ces kupiti napajanje? Iz do sada vidjenog jasno je da nemas dovoljno znanja oko napajanja, pa se bojim da opet ne napravis...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Automobili.
    Cujem da je kontinental presao u ruke amerikanaca, bar one fabrike izvan nemacke tako i ove kod nas.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Problem sa pc - black screen sa Like Like.
    Cekaj. Koje ces kupiti napajanje? Iz do sada vidjenog jasno je da nemas dovoljno znanja oko napajanja, pa se bojim da opet ne napravis...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Problem sa pc - black screen.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    Mozes li podeliti informacije o podlozi?
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Posto sam aerox 3 razvalio "slucajno" u kanteru kupio sam ovog redragon kinga,sad sam kompletiran sa tastaturom.. Radi za sad sasvim ok.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na AlfaRomeo poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
    Posto sam aerox 3 razvalio "slucajno" u kanteru kupio sam ovog redragon kinga,sad sam kompletiran sa tastaturom.. Radi za sad sasvim ok.
  • AlfaRomeo
    AlfaRomeo je odgovorio(la) u temi Sta ste poslednje kupili?.
    • IMG_2552.JPEG
  • LiDragon
    Kupio ja 5 majica za posao. 3 su posle prvog pranja postale providne kao murgava kesa za lebac. Dve su potpuno ok.
Vrh