• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Da, to je mogućnost koja postoji, na koju sam mislio. Ali kako dokazati da ti telekom, kao vlasnik, ne ide u korist?
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa pre godinu dana sam napustio taj Telekom,jel dovoljan dokaz? :thumb:
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da, to je mogućnost koja postoji, na koju sam mislio. Ali kako dokazati da ti telekom, kao vlasnik, ne ide u korist?
  • LiDragon
    Nisam pravnik ali mislim da me telekom ne moze drzati?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    14.3. BeotelNet zadržava pravo da izvrši izmenu i dopunu ovih Opštih uslova s tim da će o tome mesec dana unapred, obavestiti Korisnika...
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    To je ceo ugovor?! :eek: Onda moraju da postoje opšti i/ili posebni uslovi poslovanja.
  • LiDragon
    14.3. BeotelNet zadržava pravo da izvrši izmenu i dopunu ovih Opštih uslova s tim da će o tome mesec dana unapred, obavestiti Korisnika...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    To je ceo ugovor?! :eek: Onda moraju da postoje opšti i/ili posebni uslovi poslovanja.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Evo ugovora,ja MTS ovde ne vidim.
  • vladarko
    A možda ima i gremline, pa su gruvali neku igru na max kad je bio odsutan.. Meni su jednom gremlini ištekali hard disk iz ploče u...
  • LiDragon
    Evo ugovora,ja MTS ovde ne vidim.
    • Untitled.jpg
  • Uruk
    A možda ima i gremline, pa su gruvali neku igru na max kad je bio odsutan.. Meni su jednom gremlini ištekali hard disk iz ploče u...
  • vladarko
    To što je bio isključen ne znači ništa, moraju kablovi da budu odvojeni od izvora struje. Ako uzem u obzir da je ovako kako si...
  • vladarko
    Monitor, isto bio isključen ali ne ištekan... Monitor radi
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @PORSCHE : možeš se vezati ugovorom i tražiti raskid onda kada poskupe. Mada, pre neki dan sam čuo i da , ako uložiš prigovor - ostane...
Vrh