• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @PORSCHE : možeš se vezati ugovorom i tražiti raskid onda kada poskupe. Mada, pre neki dan sam čuo i da , ako uložiš prigovor - ostane...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ocena na kp nije jedna, već je celina 3 dela. Takođe, na nju utiče i opis celog toka kupoprodaje, što formira jednu ukupnu, zbirnu...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @PORSCHE : možeš se vezati ugovorom i tražiti raskid onda kada poskupe. Mada, pre neki dan sam čuo i da , ako uložiš prigovor - ostane...
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    I mene je telekom ****o 6 meseci dok sam presao u Beotel. E sad cu ja njih opet da ****m. Sta mislite pravno gledano?
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja sam vec pola godine bez ugovora. U tom slucaju mogu bilo kad da ih obavestim da ne zelim vise da koristim njihove usluge. Kod mene...
  • Goki223
    A little update, but loads happening in the background. :) There is a new stand for the PSU and MBO already done, just needs some...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic razmišljanja sa Like Like.
    Ocena na kp nije jedna, već je celina 3 dela. Takođe, na nju utiče i opis celog toka kupoprodaje, što formira jednu ukupnu, zbirnu...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja sam vec pola godine bez ugovora. U tom slucaju mogu bilo kad da ih obavestim da ne zelim vise da koristim njihove usluge. Kod mene...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic razmišljanja.
  • Mr.Dzon
    Monitor, isto bio isključen ali ne ištekan... Monitor radi
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Kakve su mogucnosti da se napusti Telekom jer ja s njima nemam nikakav ugovor i pre godinu dana sam ih napustio? Znaci boli mene ona...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na LiDragon poruku u temi Blic info sa Like Like.
    Prvo ja sam bio u lelekomu i presao u Beotel,ne zasto sto su sjajni vec su tad bila jedina alternativa. Drugo s telekomom nemam nikakav...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Fiki poruku u temi SBB promena IP adrese sa Haha Haha.
    Nista, nek ode da iscupa cvoriste i saceka da dodju da ga poprave i onda mu se mozda promeni IP :wave: Samo jos da nadje to cvoriste...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Veoma ruzna sizuacija. Deluje mi da si mu dao utisak da je to povoljno i da moze da ga utopi za veci novac pa je iz tog razloga povukao...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Veoma ruzna sizuacija. Deluje mi da si mu dao utisak da je to povoljno i da moze da ga utopi za veci novac pa je iz tog razloga povukao...
Vrh