• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Nisam jos nista kupio, nego sam ponudio, a ovaj je pristao, ali mu je cim da dolazi kod mene, za sad. Ovaj i3 je negde egal, a u vecin...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi COD Warzone - Pomoc.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Po niku verovatno,neznam ništa ko ....
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa onda je stavi tolko kolko je kp...pa taj i3 je jaci od 3600 13%.
  • Pjanovic
    Ovo mi je veca nedoumica. Za koliko bih ovo mogao prodati. Ono gore sam ponudio na brzaka.
  • Pjanovic
    https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3050EAGLE-OC-8GD Dva.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi COD Warzone - Pomoc.
    Jel su ti te kartice sve ubacene u racunar ? ili
  • Tajmbandit
    Koj je ovo forum ?
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Vidi se...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Vidi se...
  • Tajmbandit
    najeftinija na kP 16.000 sto rece enigma, i jos je s jednim ventilatorom, ne znam kakva je tvoja ta.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi driveri.
    najbolji drajveri: https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-PRO-WIN-25-Q3.html
  • Pjanovic
    Nema leba da ja stavim cenu takvu, uvek mora malo (ili malo vise) nize od onoga sto je na KP :)
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pa tebi treba vrednost za prodaju na trzištu našem,ne treba ti realna vrednost. Najjeftinija ti je na kp 16000 din,sad sam kroji koja bi...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne gledaju se performanse baš kod cene nvidie,vec razlika do sledeceg modela po jačini,npr 3060 koliko košta. Prodavale su se npr gtx...
Vrh