• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Znaci vredi za prodaju 90-95e.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ne gledaju se performanse baš kod cene nvidie,vec razlika do sledeceg modela po jačini,npr 3060 koliko košta. Prodavale su se npr gtx...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A RX 6600 je jaca 20-30%, nema sanse 3050 da bude 120e.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jbg nvidia. Tako sam ja pre x godina trazio od "majstora" samo intel i nvidiu,i da mi pokaze kako se pali računar.I tako bi.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jbmga RX6600 je pojede za 120e. Ona je rang 3060.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Battlefield 6 sa Like Like.
    Pa kad bi ikad iko kupio GPU za igranje da nije takva situacija da GPU sve lošije radi i da izostaje podrška?
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Wow Wow.
    Da javim da sam kupio za 30-ak evra Redragon:
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    to je drakula :troll:
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Battlefield 6.
    Ma ja sam BF smao probao, ona radi za ono zasta meni treba. Za igre koje ja igram to je to.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Battlefield 6.
    Pa kad bi ikad iko kupio GPU za igranje da nije takva situacija da GPU sve lošije radi i da izostaje podrška?
  • Veteran Digitalnog Doba
    Veteran Digitalnog Doba je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    ima nas jugovića, raštrkanih i po warez forumima :D, @Dakula74 si ovo ti buraz na cgpersia?
    • mullvadbrowser_8EdkscQdXU.png
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Battlefield 6 sa Like Like.
    Ako se ne varam a mislim da ne Gajbotron je rekao da su od kada je izasla beta verzija igre banovali oko 350k citera sto je enormna...
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je odgovorio(la) u temi Battlefield 6.
    Ja sam zbog BF 6 morao da editujem driver za gpu, i sad mi ne radi Radeon stovare, a potreban mi je zbog undervolta. Vega lagano tera...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    i3 12100f 4000din gigabyte b660m 6000din rtx 3050 8 gb 10.000din Jel sam pretplatio mozda ? Procesor valjda vredi 50e, ploca, 70e...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Prolece93 poruku u temi Battlefield 6 sa Like Like.
    Ako se ne varam a mislim da ne Gajbotron je rekao da su od kada je izasla beta verzija igre banovali oko 350k citera sto je enormna...
Vrh