• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• A
    aconi03 je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav svima, treba mi pomoć oko Warzone-a. Pre par dana sam kupio polovan računar (napomena: igre mi nisu prioritet, samo ih igram...
    • 1755431546905.png
    • 1755431576057.png
    • 1755431619498.png
    • 1755431668602.png
  • P
    peja81 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Battlefield 6 sa Like Like.
    Moje mišljenje i stav koji primenjujem je da ne kenjam po igri ako je nisam kupio, tj. kad je "kupim u radnji", pogotovo ne zameram...
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Battlefield 6 sa Like Like.
    Moje mišljenje i stav koji primenjujem je da ne kenjam po igri ako je nisam kupio, tj. kad je "kupim u radnji", pogotovo ne zameram...
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Battlefield 6.
    Ako se ne varam a mislim da ne Gajbotron je rekao da su od kada je izasla beta verzija igre banovali oko 350k citera sto je enormna...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Uruk poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Ma windows je ovde najveći problem. Iz WebOS strimija na TV-u kad pustim mnogo bolje izgleda HDR nego u Windowsu
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
    Testirao sam i Release Better ClearType Tuner 1.4.0.2 · bp2008/BetterClearTypeTuner Slova su krzava kada izaberem bilo koji profil...
  • Uruk
    Uruk je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Windows sam po sebi ima problem sa HDR, niko zivi to ne moze da namesti kako treba. Jednostavno je polupano, ako mislite da ce da radi...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Koji telefon do 30.000 rsd..
    Da, da na tim lokacijama moze lična dostava na ruke... Kurirskim službama ne šalju nigde, ne primaju uplate na račun i sl... Bilo je...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Uruk poruku u temi OLED monitor/TV iskustva članova sa Like Like.
    Ma windows je ovde najveći problem. Iz WebOS strimija na TV-u kad pustim mnogo bolje izgleda HDR nego u Windowsu
  • Veselin
    Još da napišem da su slova normalna, non stop pričaju na netu kako je OLED odličan za sve ali da ima problem sa slovima, testirao sam u...
    • 1755425303909.png
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi OLED monitor/TV iskustva članova.
  • LiDragon
    LiDragon je odgovorio(la) u temi Koji telefon do 30.000 rsd..
    Skoro je jedan prijatelj uzeo Honor 400 od madjara,videcemo od sutra. Ja uvek preferiram madjarei moj je uzet od njih. Ne dam radikalima...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Koji telefon do 30.000 rsd..
    Loše sam pročitao tvoj post, znači kao nema slanja ni za BG, NS, NI, SU nego samo lično tamo ... Jasno.
  • Veselin
    Tokom rada u Windows-u koristim SDR, osvetljenje na 20 i profil Reader, ali želim da sredim HDR da izgleda onako kako treba da izgleda :)
  • LiDragon
    LiDragon je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koji telefon do 30.000 rsd. sa Like Like.
    Neki salju , neki imaju svoju dostavu, bar za Beograd.
Vrh