• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Hansa... da mu slucajno ne dodjes :mir
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Šta ti nadzireš da mi je znati?
  • Pinocio
    uh znam d aje dugo vremena kruzila ta druga za mts, al je koliko se secam izmenjena, vise ne vazi, a novu nisam ni pokusao traziti, a...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Obično treba druga lozinka.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Obično treba druga lozinka.
  • P
    peja81 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uređaji najčešće ip adresu dobijaju od rutera. Adresama upravlja dhcp server na ruteru. On ima listu slobodnih ip adresa i mac adresa...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Neko nesto majnuje xd.
  • Pinocio
    Moje poruke ne pocinju sa Ma :mir Inace znam sve to :first: a kako da mi pokaze sve te opcije u ruteru, ocigledno ih je operater...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Uređaji najčešće ip adresu dobijaju od rutera. Adresama upravlja dhcp server na ruteru. On ima listu slobodnih ip adresa i mac adresa...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na 2u91c poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ala radi safirka za 20 jura sam bije A cekam safirku od 750 jura ko da cu da dobijem svemirki brod u odnosu na ovu i ja sam budala...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Uruk
    Uruk je odgovorio(la) u temi Gothic Remake.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na 2u91c poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ala radi safirka za 20 jura sam bije A cekam safirku od 750 jura ko da cu da dobijem svemirki brod u odnosu na ovu i ja sam budala...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    lele, lele, lele.... nesto kontam da ste na nekom drugom mestu... ostao bih samo ja... i moj drug alex :mir
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Marjan77 poruku u temi [POMOC] Ram od 3200mhz radi na 2400mhz sa Like Like.
    Stigao cpu i kućište,nisam još stigao da probam samo sam upalio malo da vidim da li radi u starom kućištu,sutra prepakujem u novo pa...
Vrh