• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    Zar ne možeš da refundiraš uz dokaz da igra nije podržana u našem regionu (screenshot te poruke)? Ako je tačno to što si napisao, taj...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na 2u91c poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ala radi safirka za 20 jura sam bije A cekam safirku od 750 jura ko da cu da dobijem svemirki brod u odnosu na ovu i ja sam budala...
  • 2u91c
    2u91c je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ala radi safirka za 20 jura sam bije A cekam safirku od 750 jura ko da cu da dobijem svemirki brod u odnosu na ovu i ja sam budala...
    • kompresovana_sapphire_forum.jpeg
  • CONE777
    CONE777 je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    E vidis isto je tako bilo za ragnarok ali na instantu nigde ne pise da je za nas region e sada sam nasao na drugom sajtu ovo gde pise i...
    • image.png
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A kako bih mogao napraviti da mi kamera ima fiksnu IP adresu, ako MTS ruter nema vidljive te opcije za namestanje, a samoj kameri ne...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    mislim da bi ovo trebalo da ti radi u Srbiji: https://www.instant-gaming.com/en/6215-buy-the-last-of-us-part-ii-remastered-pc-steam/
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Cika_Kure...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Dobro nisam mislio nista lose, svako vozi ono sto hoce. Cisto sam trolovao bez losih namera niti potcenjivanja!
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    lele, lele, lele.... nesto kontam da ste na nekom drugom mestu... ostao bih samo ja... i moj drug alex :mir
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    lele, lele, lele.... nesto kontam da ste na nekom drugom mestu... ostao bih samo ja... i moj drug alex :mir
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Jaoo đubre, a toliko si je i platio sa Ananas popustom, sećam se.. Biostar model sa 3 venta. Igrao se do sad, i polovnu pjani za iste...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    @ tatino kure Cuti krme te nabolo, pa vidis da imam skoro kompletan kompjuter :) Samo fali 6700 XT.
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Haha Haha.
    Neko nesto majnuje xd.
Vrh