• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Vidi Pinočea što se aktivirao... Ja trenutno gledam The Pitt, baš dobra serija... Ono klasika Urgentni centar (ER) sreće Dr Housa, ali...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Enigma poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Moze i kupoprodajom da se napravi pc i sa 0e,al treba vremena.Mada,pare su pare,dal ih uzeo kao dobit il sačuvao komponentu.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Moze i kupoprodajom da se napravi pc i sa 0e,al treba vremena.Mada,pare su pare,dal ih uzeo kao dobit il sačuvao komponentu.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi GOD OF WAR RAGNAROK.
    Mozda je taj nalog na koji si natrcao u stvari steam nalog, i ja sam naletao da kupim igru koja je dosta jefitnija na nekom sajtu i...
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Pa radice 5600X kako valja, sta ce mi B550 chipset ?
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Jeste argb, ali ne može i to i kaljeno staklo i 5.000 u nenajjeftinijem gigatronu i da bude debeo lim. :)
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Lim nije debeo, al nije ni tanak, sad sam stiskao kuciste, pita me dete sta radis to :D Da, kidaju se limovi, ne odsrafljuju se, ali...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jeste argb, ali ne može i to i kaljeno staklo i 5.000 u nenajjeftinijem gigatronu i da bude debeo lim. :)
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Neko nesto majnuje xd.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Naočare sa Like Like.
    Iz mog iskustva svi oni uzvoze slovenacka stakla. Ima par modela u zavisnosti od dioptrije. Sipao sam suze non stop, cak i bocicu na...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Naočare sa Like Like.
    Kad ovako pišete sve više mislim da su me u Yasonu u NS odrali i otaljali stakla. Ova moja su se bukvalno izgilila i zamutila za tri...
  • Cika_Kure
    https://www.imdb.com/title/tt31434639/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_3_nm_5_in_0_q_warf Dobro snimljen, rekao bih i vrhunski, al meni spor i...
  • Cika_Kure
    https://www.imdb.com/title/tt27621210/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_ice%2520r Jeste da je plitak film, al ambijent u kom je...
  • Cika_Kure
    Vidi Pinočea što se aktivirao... Ja trenutno gledam The Pitt, baš dobra serija... Ono klasika Urgentni centar (ER) sreće Dr Housa, ali...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Naočare sa Haha Haha.
    Šta sve nije postojalo pre 30 godina pa si u međuvremenu ipak skontao da ti treba.:rotf:
Vrh