• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    Neko nesto majnuje xd.
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Naočare sa Like Like.
    Blue filter premaz ne koristim, ima windows da smanji plavu uvece, a f.lux je besplatan. Antireflex sloj obavezno, ovo ostalo, nije...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jeste ARGB, al me zabole levo moodo za to iskreno :)
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Naočare sa Haha Haha.
    Biće "Ma dečko pali, nema, nema, lakih poena sa mnom ...". :d
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jos ako nije Argb, nego fixni lgbt.. Imao sam ja njih dosta, 10 je minimum.. i los je lim, bar za Deepcool, NZXT, Lian Li.. Mislim da...
  • Pjanovic
    Samo me nervira sto nema taster za gasenje RGB-a na kucistu.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Mojom racunicom.. MSI Z97-G45 GAMING Intel Core i7-4790K Prolimatech Megahalems (2x Arctic P12) 2x...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ma ne prodajem, sprdam Pjanu...
  • Pjanovic
    Mojom racunicom.. MSI Z97-G45 GAMING Intel Core i7-4790K Prolimatech Megahalems (2x Arctic P12) 2x...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ja se ježim na ta kućišta, ne može da se odršafi pcie slot već ga lomiš rukom.. Skučeno za komponente, loš kvalitet lima svuda seče i...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja se ježim na ta kućišta, ne može da se odršafi pcie slot već ga lomiš rukom.. Skučeno za komponente, loš kvalitet lima svuda seče i...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @vladarko Ja samo elitno koristim :D https://gigatron.rs/proizvod/gamdias-aura-gc2-elite-argb-4711514500615 Maksimalna dužina...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zato i kažem njegovom računicom jer dobro pamtim koliko je cenio neku rezurektovanu 4060 pre neki mesec...
  • Pjanovic
    @vladarko Ja samo elitno koristim :D https://gigatron.rs/proizvod/gamdias-aura-gc2-elite-argb-4711514500615 Maksimalna dužina...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ovo uopste nije to kuciste, ovo sto je kod mene je dosta duze.
Vrh