• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ovaj me zafrkava :) ? Ti meni treba nju meni da prodas za 150e, kako tako sa preprodavcem bahato :d
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jaoo đubre, a toliko si je i platio sa Ananas popustom, sećam se.. Biostar model sa 3 venta. Igrao se do sad, i polovnu pjani za iste...
  • Pjanovic
    Ovo uopste nije to kuciste, ovo sto je kod mene je dosta duze.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na gx-x poruku u temi Naočare sa Like Like.
    Iz mog iskustva svi oni uzvoze slovenacka stakla. Ima par modela u zavisnosti od dioptrije. Sipao sam suze non stop, cak i bocicu na...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Evo nosi za 250€ tvojom računicom... :PP Još godinu i mesec dana domaće garancije.
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Naočare.
    Iz mog iskustva svi oni uzvoze slovenacka stakla. Ima par modela u zavisnosti od dioptrije. Sipao sam suze non stop, cak i bocicu na...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Dobro, u tebe je merna traka. :first: Nego, to tvoje kućište (čini mi se) ima ovaj šuspleh za napajanje, a na ovom sajtu ga ne vidim...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Nije to, nego gledam da NE ULOZIM ni evro, vec kroz kupoprodaju da sklopim kompjuter :)
  • Pjanovic
    Nije to, nego gledam da NE ULOZIM ni evro, vec kroz kupoprodaju da sklopim kompjuter :)
  • Pjanovic
    @ tatino kure Cuti krme te nabolo, pa vidis da imam skoro kompletan kompjuter :) Samo fali 6700 XT.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Čovek proračunava i kalkuliše svaku komponentu i euro.. To se ceni. Ništa ne treba pretplatiti ili uzalud potrošiti, ni euro :first:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Lepo sam ja napisao. Dok čika Pjana sklopi ovaj komp, moće na njemu da odigra tetris 2030
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @vladarko
  • Fearl3ss
    Moja preporuka : - 7800X3D - B650 neka - 32GB rama 6000mhz - 1TB SSD gen4 -PSU 850w minimum - Kuciste po izboru, mora ozbiljnije zbog...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Marjan77 poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Ja majku mu....ugasio sam u task menageru neku aplikaciju koja je radila u pozadini i sad se spusti na 34-35-36 stepeni,ne zapamtih...
Vrh