• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jbg baki al je novo 14.000din, prostranije i kvalitetnije od tog ciganijasa gc2 kom lim iskriviš sa 2% snage. Zavisi dal gledas allcore...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Naočare.
    Kad ovako pišete sve više mislim da su me u Yasonu u NS odrali i otaljali stakla. Ova moja su se bukvalno izgilila i zamutila za tri...
  • Pjanovic
    Pjanovic je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Jel vredno cimanja menjati za Gaming X, sta dobijam konkretno ? Na ovoj ploci i kuleru, bustuje na 4400MHz, temperaturu sam napisao. Ne...
  • Pjanovic
    Pjanovic je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Bolja je Gigabyte B450 Gaming X, ne treba ti B550. Napajanje ako imas novo ja bih ostavio novo. Stock kuler je dovoljan za 5600X, i ja...
  • Pjanovic
    @vladarko
    • 20250802_211425.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Bolja je Gigabyte B450 Gaming X, ne treba ti B550. Napajanje ako imas novo ja bih ostavio novo. Stock kuler je dovoljan za 5600X, i ja...
  • Pjanovic
    Pa radice 5600X kako valja, sta ce mi B550 chipset ?
  • Pjanovic
    VGA length limitation: 260mm WTF ?
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Naočare.
    Šta sve nije postojalo pre 30 godina pa si u međuvremenu ipak skontao da ti treba.:rotf:
  • D
    Divakush je pokrenuo(la) novu temu.
    Pozdrav svima, Zelio bih da sklopim novi gaming racunar osim graficke, planiram da uzmem rx 6900xt. Budzet bez graficke nekih 800-900e
  • Marjan77
    Marjan77 je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    Ja majku mu....ugasio sam u task menageru neku aplikaciju koja je radila u pozadini i sad se spusti na 34-35-36 stepeni,ne zapamtih...
  • gx-x
    gx-x je odgovorio(la) u temi Naočare.
    Blue filter premaz ne koristim, ima windows da smanji plavu uvece, a f.lux je besplatan. Antireflex sloj obavezno, ovo ostalo, nije...
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Naočare.
    Biće "Ma dečko pali, nema, nema, lakih poena sa mnom ...". :d
  • Marjan77
    Marjan77 je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    Ja pisao u drugoj temi jbg,montiran cpu sinoć a danas sam probao pc i.......inače sam kupio kućište,neki Gamdias.......što se tiče...
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na peja81 poruku u temi Naočare sa Like Like.
    Da dodam da je meni razlika sa i bez antirefleks sloja nebo i zemlja, nema šanse da bih nosio naočare bez toga.
Vrh