• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Jel kupovao neko ovo? https://share.temu.com/MAGjLtnPzdA Bas mi je medeno, al nikako da se odlucim... Imam onaj mali "tv" koji je...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Game Stick Lite 4K sa Like Like.
    Trazi od prodavca ili proizvodjaca firmware, posle ce sve biti lakse
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Game Stick Lite 4K sa Like Like.
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Game Stick Lite 4K.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Game Stick Lite 4K.
    Prethodna 3 dana sam probao mnogo toga, gledao razne tutoriale po YT. Samo sam jednom uspeo da dobijem sliku menija ali gamepadi nisu...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Game Stick Lite 4K sa Like Like.
    ne znam na koji fazon radi sve to, al ja na Anbernic konzolici nadjem na NETu firmware i onda ga pomocu Rufusa prebacim (raspakujem ili...
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Кућни сервер sa Like Like.
    Ako se pitas zasto redundantnost sa novim diskom - sanse da nov disk rikne su male ali nikad nula. :d
  • gx-x
    gx-x je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Bios problem sa Like Like.
    kada sam promenio secure boot i neki key posle toga monitor nije bacao sliku - Ovo mi nije bas najasnije kao uzrok ne bacanja slike. Ovo...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Game Stick Lite 4K.
    ne znam na koji fazon radi sve to, al ja na Anbernic konzolici nadjem na NETu firmware i onda ga pomocu Rufusa prebacim (raspakujem ili...
  • PORSCHE
    PORSCHE je pokrenuo(la) novu temu.
    Kum kupio deci da igraju stare igre, a naravno najviše on igra i desilo se da je memorijska kartica crkla. Kompletna konzolica i sve...
    • 20-000-Retro-igrica-M8-HDMI-Stick-4K-konzola-64GB_slika_L_149400757.jpg
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Rast veštačke inteligencije (AI) i aplikacija koje intenzivno koriste podatke postavlja neviđene zahteve za potrošnjom energije...
    • AMD_energetska_efikasnot T.jpg
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Bios problem sa Like Like.
    kada sam promenio secure boot i neki key posle toga monitor nije bacao sliku - Ovo mi nije bas najasnije kao uzrok ne bacanja slike. Ovo...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na ilbb poruku u temi Bios problem sa Like Like.
    Probaj ovo ako podržava Bios recovery: https://www.biostar.com.tw/app/en/support/faq_content.php?S_ID=784 A bios imaš u sekciji...
  • S
    Sedlar je odgovorio(la) u temi Bios problem.
    Hvala probaću!
  • ilbb
    ilbb je odgovorio(la) u temi Bios problem.
    Probaj ovo ako podržava Bios recovery: https://www.biostar.com.tw/app/en/support/faq_content.php?S_ID=784 A bios imaš u sekciji...
Vrh