• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• S
    Sedlar je odgovorio(la) u temi Bios problem.
    Gledao sam nešto kao da to može da se desi ako se promeni neki platform key ali ja to nisam dirao
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Кућни сервер sa Like Like.
    Samo prati oglase, naletece i za 200e masina sa M2 ako nema trenutno. Prati i aukcije na Limundu, cesto izadje jeftinije nego kp. Ja ti...
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Bios problem.
    kada sam promenio secure boot i neki key posle toga monitor nije bacao sliku - Ovo mi nije bas najasnije kao uzrok ne bacanja slike. Ovo...
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Кућни сервер.
    Ako se pitas zasto redundantnost sa novim diskom - sanse da nov disk rikne su male ali nikad nula. :d
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Кућни сервер sa Like Like.
    Samo prati oglase, naletece i za 200e masina sa M2 ako nema trenutno. Prati i aukcije na Limundu, cesto izadje jeftinije nego kp. Ja ti...
  • DR4C0Ni4N
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Кућни сервер.
    Ne mora. @DR4C0Ni4N je napisao kako bi trebalo da bude savršena (da ne napišem: idealna) situacija. :love: Moje mišljenje je da...
  • S
    Sedlar je odgovorio(la) u temi Bios problem.
    Da ekran samo pokazuje no signal Procesor:AMD Ryzen 5 5600X Ram:32gb Grafička karta: RX 6550XT
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Bios problem.
    navedi celu konfiguraciju, ti ne mozes u bios da udjes jer nema slike???
  • K
    Katalog je odgovorio(la) u temi Кућни сервер.
    Чим се DR4C0Ni4N јавио почео сам да листам огласе :D Видим да има неких компова за 200 евра што ми баш одговара. Сада имам неке мале...
  • S
    Sedlar je pokrenuo(la) novu temu.
    Dobar dan, ne razumem se mnogo o forumima i ne znam da li ova poruka krši pravila.Imam problem sa biosom kada sam promenio secure boot i...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Кућни сервер sa Like Like.
    @Katalog Slažem se sa ovim što je @DR4C0Ni4N napisao, korišćeni brand name računar (ne mora obavezno da bude tipa server) je odlično...
  • A
    AroX je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne bi bio prvi put da se konvertuje... :rotf:
  • DR4C0Ni4N
    Da, izbegavaj server, trazi workstation. Radice sve to i server, ali su serveri bucniji po dizajnu. Workstation racunari imaju tise...
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Кућни сервер.
    @Katalog Slažem se sa ovim što je @DR4C0Ni4N napisao, korišćeni brand name računar (ne mora obavezno da bude tipa server) je odlično...
Vrh