• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na 2u91c poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    stiglo
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pre svega CS2 uopste ne igram takmicarski tako da mi je to najmanje bitno. Ne igram CS2 u 4:3 vec u normalnih 16:9 1920x1080p. Drugo...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • P
    peja81 je odgovorio(la) u temi Šta slušate sada... ?.
  • K
    Katalog je pokrenuo(la) novu temu.
    Ћао свима, Тренутно користим стари рачунар који има 15-16 година као сервер, оперативни систем је Убунту. На њему складиштим фајлове и...
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Zašto ne neki ultrawide? Znam da igraš CS pa verovatno zbog toga juriš "4:3" format ali pošto igraš i SP naslove, trebalo bi da su...
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Filipl poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Ahahha a ja se pravim pametan
  • Prolece93
    Prolece93 je reagovao(la) na Marjan77 poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Jesam i koristio sam je sa ryzen 5 2400g i mogu reći da sam bio zadovoljan za ono što sam koristio,ne čujna je,temp. u idle je oko 30-33...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Rekao bih im da sam im zakazao kontrolni pregled kod psihologa, a po potrebi biće i psihijatar :troll:
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Zamisli da poručiš online u Atomu, Monitoru, BC-u i sl. i kažu ti dođi do prodavnice da kreiramo porudžbinu :)
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Da sam hteo da odem do prodavnice, otišao bih do prodavnice i poručio.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi GTX1080 Ti vs RTX5090 sa Like Like.
    Nije bitno koliko je brza jer je softver koji prati te graficke namerno tu da ni 5090 ne moze da se izbori kako treba sa igama ako u...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Poslace onda cekas, ljudi ti lepo kazu sta misle da je bolje ali na kraju ti odlucis, ne mogu te naterati da dodjes ,ako neces ili ako...
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na Pjanovic poruku u temi Gaming nostalgija sa Haha Haha.
    Ne cudi :d
Vrh