• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi GTX1080 Ti vs RTX5090.
    A najbolje je ovo iščuđavanje zašto je AMD otključao FSR za starije NVIDIA grafičke karte, pa baš zato da konzumenti ne bi kupovali...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na 2u91c poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    @Cika_Kure Nema mesta za jos jedan pozadi stabio bi ja , ima samo dole ispod gpu a dva komada od po 140mm njih trenutno nemam. a kit...
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Zamisli da poručiš online u Atomu, Monitoru, BC-u i sl. i kažu ti dođi do prodavnice da kreiramo porudžbinu :)
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    :offtopic: Je l' još neko vid kita koji se sprema da proždere Pinokija? :eek:
  • R1zl4
    R1zl4 je reagovao(la) na DR4C0Ni4N poruku u temi Water cooling gallery sa Like Like.
    Povratak na stare staze i ujedno manji rig update posle duzeg vremena (novo kuciste, gpu i hladjenje). Jako izazovan build zbog vrlo...
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Zamisli da poručiš online u Atomu, Monitoru, BC-u i sl. i kažu ti dođi do prodavnice da kreiramo porudžbinu :)
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Water cooling gallery.
    I ne trebaju ti ekstenderi. Kuciste i sama masina i ovako izgledaju odlicno. Teoretski a i prakticno uvek je bolje imati sto manje...
  • 2u91c
    2u91c je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
    @Cika_Kure Nema mesta za jos jedan pozadi stabio bi ja , ima samo dole ispod gpu a dva komada od po 140mm njih trenutno nemam. a kit...
    • kompresovana2.jpeg
    • kompresovana1.jpeg
  • DR4C0Ni4N
    DR4C0Ni4N je odgovorio(la) u temi Water cooling gallery.
    Nema mesta za ekstendere, DAN A3 nema uopste prostora iza maticne. A nema ni nesto poente da ih pravim, SF750 vec ima ok crni sleve...
  • 2u91c
    2u91c je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Haha Haha.
    Dok ti pogledas ovaj ga vec progurao.
  • 2u91c
    2u91c je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    Sad se bolje vidi situacija, pogrešio sam, drugi gornji vent ipak ima smisla, dobro da si ga ostavio. Da li imaš mesta da ubudžiš još...
  • 2u91c
    2u91c je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    Ja sam zbog toga i rekao da ta dva gornja treba da ostanu. Jako se dobro secam koliko su meni toplog vazduga izbacivala dva gornja venta...
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Malo je slabija 6600, 10-ak fps prosek. Ali to svakako ne bi trebao biti razlog da se zbog toga odlucis za 1080Ti. Stara je kartica...
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
  • Plauer1
    Plauer1 je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Gaming nostalgija sa Like Like.
Vrh