• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    A sta ako neko nije blizu?
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Zamisli da poručiš online u Atomu, Monitoru, BC-u i sl. i kažu ti dođi do prodavnice da kreiramo porudžbinu :)
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Haha Haha.
    Kita vidim ali gde ti je Pinokijo? Jedan savet ako je kao sto @vladarko kaze. Pinokijo nemoj kitu u usta!
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Haha Haha.
    :offtopic: Je l' još neko vid kita koji se sprema da proždere Pinokija? :eek:
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Takvi su oni, sto kad bolje razmislim meni odgovara, odem blizu su mi i ne cekam, ovako dok ti neko donese prodje 20 dana sa sve...
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Veselin poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Zamisli da poručiš online u Atomu, Monitoru, BC-u i sl. i kažu ti dođi do prodavnice da kreiramo porudžbinu :)
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
  • Veselin
    Veselin je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Da sam hteo da odem do prodavnice, otišao bih do prodavnice i poručio.
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Malo je slabija 6600, 10-ak fps prosek. Ali to svakako ne bi trebao biti razlog da se zbog toga odlucis za 1080Ti. Stara je kartica...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    Malo je slabija 6600, 10-ak fps prosek. Ali to svakako ne bi trebao biti razlog da se zbog toga odlucis za 1080Ti. Stara je kartica...
  • Marjan77
    Marjan77 je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    Jedan od razloga što nisam kupio 1080 je taj,malo je starija,pa i da je malo slabija 6600 opet bi nju izabrao,kolko je slabija ne znam
  • Dakula74
    Dakula74 je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Haha Haha.
    Dok ti pogledas ovaj ga vec progurao.
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Nema sta da se kalkulise ali je svakako potrebno spomenuti da je mnogo bolja kupovina RX6600 nego GTX1080Ti. Nisi pogresio jer su 6600...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
    Dok ti pogledas ovaj ga vec progurao.
  • Fiki
    Fiki je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
Vrh