• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Marjan77
    Marjan77 je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    Jesam i koristio sam je sa ryzen 5 2400g i mogu reći da sam bio zadovoljan za ono što sam koristio,ne čujna je,temp. u idle je oko 30-33...
  • Cika_Kure
    Sledeće godine nastavak: Superman vs Pinoče
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Ne kucaj, reci 'prijatelj' i uđi :cool: Meni se više sviđa epson ciss, gde se kupuje mastilo, a ne kertridži. Čak je i mogućnost da se...
  • 2u91c
    2u91c je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
    Skinuo prvi do intake air ventova Lepo je kuciste nema sta nmg da ubacim jos slika trazi mi manje velicine odnosno da kompresujem , bas...
    • IMG_2193.jpeg
    • IMG_2191[1].jpg
  • Prolece93
    Prolece93 je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    On je koliko vidim uzeo grafiku tako da nema vise sta da kalkulise :d
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    World's fastest... cisto da vidi @Tajm Bandit Bouns kako se kupuje :d
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na roksandiic poruku u temi Koji NVME do 75e? sa Like Like.
    Ssd koji je bio u adapteru je sad u kutiji, ostace tu za ne daj Boze. Novi super radi u prvom (a bome i jedinom) nvme slotu na ploci...
  • roksandiic
    roksandiic je odgovorio(la) u temi Koji NVME do 75e?.
    Ssd koji je bio u adapteru je sad u kutiji, ostace tu za ne daj Boze. Novi super radi u prvom (a bome i jedinom) nvme slotu na ploci...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    World's fastest... cisto da vidi @Tajm Bandit Bouns kako se kupuje :d
    • 1753136064587.png
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Pokusao sam na net da nadjem ali nema a ti ne saljes slike kutije, mislim ne znam sta da kazem.....saljes uredjaj, koga to zanima...
  • Pinocio
    On bez kutiju ne razgovara... j b t, sad ukapirah zasto covek toliko voli kutiju... i moderatorsko mesto :d:d:d
  • Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    @Pinocio zaboravio si vladarku da posaljes i korisnicko uputstvo za uredjaj u PDF formatu.
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Pinocio zaboravio si vladarku da posaljes i korisnicko uputstvo za uredjaj u PDF formatu.
  • Filipl
    Filipl je odgovorio(la) u temi Koji cpu i gpu uzeti.
    Pozdrav, ja sam imao sličnu dilemu što se tiče grafičke karte samo što sam ja tražio neku koja je dobra kao eGPU. Dimela je bila kao kod...
  • Pinocio
    Fantasticne slike je pravio, imao sve sto je potrebno sem A3 formata. Al fabricki mu bio falican senzor za detekciju papira, i onda...
Vrh