• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Pinocio
    Pinocio je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    @Pinocio : to je uobičajeno za foto štampače, kao i ugrađeni čitači memorijskih kartica.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    @Pinocio : to je uobičajeno za foto štampače, kao i ugrađeni čitači memorijskih kartica.
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Pinocio poruku u temi Blic pitanja sa Like Like.
    Mene to asocira na nuklearno postrojenje... bar ti rezervoari (sa sve nekim crevima) u vreme kada sam birao stampace. Inace pre ovog sam...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Mene to asocira na nuklearno postrojenje... bar ti rezervoari (sa sve nekim crevima) u vreme kada sam birao stampace. Inace pre ovog sam...
    • 1753131758482.png
  • Tajmbandit
    Tajmbandit je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Blic pitanja sa Haha Haha.
    Ne kucaj, reci 'prijatelj' i uđi :cool: Meni se više sviđa epson ciss, gde se kupuje mastilo, a ne kertridži. Čak je i mogućnost da se...
  • vladarko
    Ne kucaj, reci 'prijatelj' i uđi :cool: Meni se više sviđa epson ciss, gde se kupuje mastilo, a ne kertridži. Čak je i mogućnost da se...
  • Pinocio
    Pinocio je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja brate volim kad je to nabudzeno :D Kad se vidi da je stampac, a ne gledao sam neke Cannon... ne znas ni gde da pokucas da ti se...
  • Veselin
    Sledeće godine nastavak: Superman vs Pinoče
  • Marvox
    Marvox je reagovao(la) na 2u91c poruku u temi Sta ste poslednje kupili? sa Like Like.
  • vladarko
    @Pinocio : hvala za detaljni opis u tehnomedia režiji , samo me je zanimalo koji je štampač u pitanju, da vidim koji su to kertridži...
  • Pinocio
    Verovao ili ne ja sam pre par meseci po prvi put u zivotu gledao Jurassic serijal (e sad dal sam o tome pisao ovde ili na klupi, pojma...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Problem sa AMD grafickom sa Like Like.
    On radi samo AMD hardver, i sažvaće i za laike sve potrebno .. da ne moraš da se bakćeš sa forumima. Pratim ga već 7 godina minimum...
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na Cika_Kure poruku u temi Problem sa AMD grafickom sa Like Like.
    Da Nvidia se baš proslavila sa drajverima u poslednje vreme... Svi živi im čestitaju milu novu godinu.
  • Marjan77
    Marjan77 je reagovao(la) na vladarko poruku u temi Problem sa AMD grafickom sa Like Like.
    Jesi li reinstalirao Windows? Jesi li brisao nvidia drajvere?
  • Enigma
    Enigma je reagovao(la) na Marjan77 poruku u temi Koji cpu i gpu uzeti sa Like Like.
    Kupio rx 6600 sapphire pulse i čekam da ovih dana stigne ryzen 5 5600 posle teške borbe oko pronalaženja prodavca koji može da pošalje...
Vrh