• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• vladarko
    vladarko je reagovao(la) na Fearl3ss poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    I da vuče vazduh glavna fora dobrog airlfowa je "jaka promaja" usmerenog vazduha.. A to ne može kad imaš 100 ventova sa svih strana.
  • Enigma
    Enigma je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    Eve je valjda prva igra.
    • Frogger-Arcade-Machine-Green (1).jpg
  • AXE
    AXE je pokrenuo(la) novu temu.
    Koliko su performanse porasle za skoro 10 godina? Pazi sada, kad se pojavio GTX 1080 Ti, to je od tog momenta bila epska grafička karta...
    • Jul copy T.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    Kad krećemo sa prvim igrama to je def ova iz windowsa, posle nje Tarzan, pa Hercules.. to su prve igre koliko se sećam, pre toga ništa.
    • sddefault (1).jpg
    • GyM_IaaSykjEKySoh92oA-LzPT2XLAk7TJMFevZ8XYc.jpg
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Fiki poruku u temi Gaming nostalgija sa Like Like.
    Nikad kuci stici iz skole :) Najvise sam voleo da vodim G. Rangers Skotska .
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
    I da vuče vazduh glavna fora dobrog airlfowa je "jaka promaja" usmerenog vazduha.. A to ne može kad imaš 100 ventova sa svih strana.
  • Fearl3ss
    Fearl3ss je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    Pa bar da ta tri venta odozdo rade nesto nego samo prave haos, ali lazni marketing jer se svi pecaju na to da su sva kucista slicna...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
    Pa ja se nisam nadao, kapiram da negde postoje supljine gde bi ti ventovi mogli dobiti malo vazduha, al djoka.
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    Ja ne forsiram nista, koristim RT , ali nisam za to da ga devoloperi zloupotrebe, ima brdo igara i bez RT pa su ipak djubre, on samo...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    Kad ste već krenuli toliko u istoriju. Golden Axe 2 ne mogu da pređem ni dan danas na emulatoru gde imaš više života... :rotf: Drug...
    • 1000015314.jpg
    • 1000015316.jpg
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je odgovorio(la) u temi Blic pitanja.
    U kom smislu si mislio kad si rekao "al sta da se radi" Pa covek je lepo objasnio ono sto svi normalni ljudi vec znaju. Mada ti mi...
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Gaming nostalgija sa Love Love.
    Da krenem redom. 1. Konzola Rambo kopija Aterija ne sećam se imena igara. Igralo se dugo koliko je ispravnost džojstika dozvoljavala...
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    Da krenem redom. 1. Konzola Rambo kopija Aterija ne sećam se imena igara. Igralo se dugo koliko je ispravnost džojstika dozvoljavala...
    • s-l400.jpg
    • images.jpg
    • ps1_medal_of_honor-120314.jpg
    • 61wJP-jGNsL._UF1000,1000_QL80_.jpg
    • Hogs-of-war.jpg
    • i1Fieh6FHq9ifuH.jpg
    • 30032018193858-Ultimate-Mortal-Kombat-3-Mega-Drive-capa-1.jpg
    • 8240078-spot-goes-to-hollywood-genesis-front-cover.jpg
    • Golden_Axe_III_Coverart.png
    • NES-gameplay.gif
  • Dom1nat0R
    Dom1nat0R je reagovao(la) na PORSCHE poruku u temi Gaming nostalgija sa Love Love.
    Sad posle ovoga skoro i da ne moram da okačim šta sam ja igrao. :D Ima sam da zauzmem celu jednu stranu.
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
    Pa izgleda i golim okom da ne može...
Vrh