• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Najnovije aktivnosti

• Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    Pa bar da ta tri venta odozdo rade nesto nego samo prave haos, ali lazni marketing jer se svi pecaju na to da su sva kucista slicna...
  • Veselin
    Veselin je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    Pa bar da ta tri venta odozdo rade nesto nego samo prave haos, ali lazni marketing jer se svi pecaju na to da su sva kucista slicna...
  • Dakula74
    Dakula74 je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
  • vladarko
    vladarko je odgovorio(la) u temi Koji NVME do 75e?.
    I dalje ti je ssd tako priključen? :eek:
  • vladarko
    vladarko je reagovao(la) na roksandiic poruku u temi Koji NVME do 75e? sa Wow Wow.
    Uzeo sam na kraju pcie x1 na nvme adapter i klonirao stari ssd, islo je malo sporije ali bez problema.
  • vladarko
    ja odgledao juce domaci "vec vidjeno" po ko zna koji put .pisem ovo ako neko nije odgledao ,neka proba , vrlo dobar je .napominjem da je...
  • roksandiic
    roksandiic je odgovorio(la) u temi Koji NVME do 75e?.
    Uzeo sam na kraju pcie x1 na nvme adapter i klonirao stari ssd, islo je malo sporije ali bez problema.
  • PORSCHE
    PORSCHE je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    Sad posle ovoga skoro i da ne moram da okačim šta sam ja igrao. :D Ima sam da zauzmem celu jednu stranu.
  • PORSCHE
    PORSCHE je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Gaming nostalgija sa Love Love.
    Osnovna skola od 3 do 5 razreda, ATARI 2600 konzola Od 6. razreda do kraja srednje Nintendo i SEGA 2002 - 2006 PS1
  • Plauer1
    Plauer1 je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    c64 ...oooo kako sam zeleo amigu 500 al Cale nije hteo da kupi
  • Plauer1
    ja odgledao juce domaci "vec vidjeno" po ko zna koji put .pisem ovo ako neko nije odgledao ,neka proba , vrlo dobar je .napominjem da je...
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je odgovorio(la) u temi Koje kuciste kupiti.
    Dobra matična, bar vizuelno... Sva ta fish tank kućišta su meni no-no, ružna su pre svega...
  • Beavis
    Beavis je odgovorio(la) u temi Gaming nostalgija.
    Uuuu The Jungle Book koliko sam to igrao kao klinac sve mi je i dalje urezano u pamćenje, a nisam uspeo da je pređem
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dakula74 poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    Neko je ovde sa foruma kupio nesto ovako, jadni Asus:
  • Cika_Kure
    Cika_Kure je reagovao(la) na Dom1nat0R poruku u temi Koje kuciste kupiti sa Like Like.
    Samo skloni prvi gornji koji ja najblizi prednjim ventovima. Jer izvlaci hladan vazduh pre nego sto dodje do CPU hladnjaka i ostalih...
Vrh