• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

[P/M] Zephyrus G16 2025, Elitebook X G1i, Pixel 9 Pro XL 256, Samsung Fold 5 512, Watch 6 44mm

Proday

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
2.827
Rezultat reagovanja
115
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
1. Asus Zephyrus G16 i9 285H / 5070TI / 32Gb / 1Tb / Win 11 Pro,
Star 4 meseca (BestBuy garancija jos 8m), extra stanje, USA Layout. Prvi vlasnik. U laptopu je trenutno i novi WD SN8100 2TB disk 5.gen koji mogu da vam ostavim za +400e na cenu navedenu ispod.
Cena: 2.760e

2. HP Elitebook X G1i i7 258V / 32Gb / 1Tb / Win 11 Pro,
Kupljen pre par meseca od kolege sa foruma ovde. Koriscen za rad od kuce sa vremena na vreme. Laptop je kralj baterije/autonomije u Windows okruzenju po svemu sto sam video. Jedina mana je sto ima jedan los (sub)pixel koji se vidi samo na tamnim pozadinama i layout neke od severnih zemalja. Garancija worldwide po serijskom broju. Shodno tome, snizena cena.
Cena: 870e

3. Pixel 9 Pro XL 256gb,
Zelena boja, full pakovanje, garancija (google.de) jos 6 meseci (prilazem otpremnicu). Par ogrebotinica po ramu, ekran (od prvog dana spigen staklo) i ledja perfektni. Menjam iskljucivo zbog dimenzija, procitaj vise u napomeni.
Cena: 590e

4. Samsung Z Fold 5 512gb plavi,
Star dve godine, uzet od kolege ovde sa foruma (drugi sam vlasnik). Odlicno stanje osim jedne crtice na spoljnom ekranu. Sarke ne krckaju, ne puckaju i ekran se flat otvara. Folija na velikom ekranu odlicna, nikada menjana. Full pakovanje i radna garancija. Dajem rezervno spigen staklo pored ovog trenutno montiranog i pitaka arimid masku.
Cena: 480e

5. Samsung watch 6 44mm,
Star dve godine, crne boje, full pakovanje + neka zastitna stakla i maskice dajem (ako nadjem). Par ogrebotinica po ekranuBaterija ok. Radna garancija.
Cena: 80e

NAPOMENA:

• uredjaje ne saljem, sve moze da se vidi, proba, kupi u Novom Sadu ili okolini, eventualno za vikend da donesem za Bg (kad mi obaveze i beba dozvole), ukoliko ste ozbiljan kupac.
  • cena manje vise fiksna; za one koje znam licno ili smo vec trgovali ranije, moze simbolican popust. Molim Vas, postedite I mene I sebe nudjenja bilo kakvih cena.
  • sto se zamena tice, idalno bi bilo da dam oba telefona za Samsung Fold 7 ili jedan od njih plus doplatu. Pixel 9 Pro XL moze za manji 9/10 Pro 256, eventualno S25 Ultra (ako vec nosim ogroman telefon, necu da me nista drugo nervira). Samsung Watch 6 menjam samo i iskljucivo za Garmin Venu 3.
  • za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.

Kontakt PM ili 060/62-63-536 Vlada

Prilozi

Vrh