Proday
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.827
- Rezultat reagovanja
- 115
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Toshiba A500 1GH
CPU & cooler:
i5 430M
Motherboard:
Intel HM55
RAM:
2x4GB DDR3
VGA & cooler:
G-Force 330M
Display:
Samsung 32"
HDD:
SSD Crucial M4 512gb
Sound:
Integrated
Case:
Belo 16 inca
PSU:
Neko 220V
Optical drives:
Blue ray RW
Mice & keyboard:
Razer DeathAdder i MS4000
Internet:
Telekom Adsl 10/1
OS & Browser:
Windows 8 Ent x64
Other:
HTC Desire S
1. Asus Zephyrus G16 i9 285H / 5070TI / 32Gb / 1Tb / Win 11 Pro,
Star 4 meseca (BestBuy garancija jos 8m), extra stanje, USA Layout. Prvi vlasnik. U laptopu je trenutno i novi WD SN8100 2TB disk 5.gen koji mogu da vam ostavim za +400e na cenu navedenu ispod.
Cena: 2.760e
2. HP Elitebook X G1i i7 258V / 32Gb / 1Tb / Win 11 Pro,
Kupljen pre par meseca od kolege sa foruma ovde. Koriscen za rad od kuce sa vremena na vreme. Laptop je kralj baterije/autonomije u Windows okruzenju po svemu sto sam video. Jedina mana je sto ima jedan los (sub)pixel koji se vidi samo na tamnim pozadinama i layout neke od severnih zemalja. Garancija worldwide po serijskom broju. Shodno tome, snizena cena.
Cena: 870e
3. Pixel 9 Pro XL 256gb,
Zelena boja, full pakovanje, garancija (google.de) jos 6 meseci (prilazem otpremnicu). Par ogrebotinica po ramu, ekran (od prvog dana spigen staklo) i ledja perfektni. Menjam iskljucivo zbog dimenzija, procitaj vise u napomeni.
Cena: 590e
4. Samsung Z Fold 5 512gb plavi,
Star dve godine, uzet od kolege ovde sa foruma (drugi sam vlasnik). Odlicno stanje osim jedne crtice na spoljnom ekranu. Sarke ne krckaju, ne puckaju i ekran se flat otvara. Folija na velikom ekranu odlicna, nikada menjana. Full pakovanje i radna garancija. Dajem rezervno spigen staklo pored ovog trenutno montiranog i pitaka arimid masku.
Cena: 480e
5. Samsung watch 6 44mm,
Star dve godine, crne boje, full pakovanje + neka zastitna stakla i maskice dajem (ako nadjem). Par ogrebotinica po ekranuBaterija ok. Radna garancija.
Cena: 80e
NAPOMENA:
Star 4 meseca (BestBuy garancija jos 8m), extra stanje, USA Layout. Prvi vlasnik. U laptopu je trenutno i novi WD SN8100 2TB disk 5.gen koji mogu da vam ostavim za +400e na cenu navedenu ispod.
Cena: 2.760e
2. HP Elitebook X G1i i7 258V / 32Gb / 1Tb / Win 11 Pro,
Kupljen pre par meseca od kolege sa foruma ovde. Koriscen za rad od kuce sa vremena na vreme. Laptop je kralj baterije/autonomije u Windows okruzenju po svemu sto sam video. Jedina mana je sto ima jedan los (sub)pixel koji se vidi samo na tamnim pozadinama i layout neke od severnih zemalja. Garancija worldwide po serijskom broju. Shodno tome, snizena cena.
Cena: 870e
3. Pixel 9 Pro XL 256gb,
Zelena boja, full pakovanje, garancija (google.de) jos 6 meseci (prilazem otpremnicu). Par ogrebotinica po ramu, ekran (od prvog dana spigen staklo) i ledja perfektni. Menjam iskljucivo zbog dimenzija, procitaj vise u napomeni.
Cena: 590e
4. Samsung Z Fold 5 512gb plavi,
Star dve godine, uzet od kolege ovde sa foruma (drugi sam vlasnik). Odlicno stanje osim jedne crtice na spoljnom ekranu. Sarke ne krckaju, ne puckaju i ekran se flat otvara. Folija na velikom ekranu odlicna, nikada menjana. Full pakovanje i radna garancija. Dajem rezervno spigen staklo pored ovog trenutno montiranog i pitaka arimid masku.
Cena: 480e
5. Samsung watch 6 44mm,
Star dve godine, crne boje, full pakovanje + neka zastitna stakla i maskice dajem (ako nadjem). Par ogrebotinica po ekranuBaterija ok. Radna garancija.
Cena: 80e
NAPOMENA:
- uredjaje ne saljem, sve moze da se vidi, proba, kupi u Novom Sadu ili okolini, eventualno za vikend da donesem za Bg (kad mi obaveze i beba dozvole), ukoliko ste ozbiljan kupac.
- cena manje vise fiksna; za one koje znam licno ili smo vec trgovali ranije, moze simbolican popust. Molim Vas, postedite I mene I sebe nudjenja bilo kakvih cena.
- sto se zamena tice, idalno bi bilo da dam oba telefona za Samsung Fold 7 ili jedan od njih plus doplatu. Pixel 9 Pro XL moze za manji 9/10 Pro 256, eventualno S25 Ultra (ako vec nosim ogroman telefon, necu da me nista drugo nervira). Samsung Watch 6 menjam samo i iskljucivo za Garmin Venu 3.
- za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.
Kontakt PM ili 060/62-63-536 Vlada
Prilozi
-
2,5 MB Pregleda: 3
-
1,6 MB Pregleda: 3
-
1,8 MB Pregleda: 3
-
2,1 MB Pregleda: 2
-
3,6 MB Pregleda: 3