Shiki
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
 - 01.04.2009.

- Poruka
 - 1.609

- Rezultat reagovanja
 - 1

Moja konfiguracija

CPU & cooler:

.						

RAM:

4GB DDR3 1066MHz						

Display:

LG LC55 42"						

HDD:

Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport						

Sound:

Logitech Z5500						

Mice & keyboard:

Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard						

Internet:

Cable 8096/384						

OS & Browser:

Snow Leopard 10.6.6 :)						

Other:

Macbook White Unibody						

Naime, bio sam kod brata na slavi, i krenuo lagano kod zene, brat ispred mene u astri i ja u Toyotici (poznatijoj kao zaprezno vozilo 
) i stojimo u Kralja Milana (ex Srpski Vladara) i u momentu pogledam u retrovizor i vidim abnormalnom brzinom mi se priblizava Citroen C4, i u sekundi sam samo pomislio "stace" i stego se za volan... I bio sam u pravu, stao je ali meni u dupetu (tj da budem precizniji u Toyotinom dupetu da me pojedinci ne bi jahali 
 )...
Epilog svega je - je*ala mi je sve zivo, videcete i na slikama, nabacila me na burazovu astru kojoj nije apsolutno nishta (a moj prednji kraj ne postoji), a ja burazevu astru na golfa 2 kom je isto sje*an gepek poprilicno... No imam slike samo svog auta shto je jelte i (meni) najbitnije...
Pa evo cisto da vidite kako to izgleda, inace je ishla oko 50 na sat (bez kocenja), ja sam stajao kao i kolona ispred mene...
Svi smo izashli nepovredjeni, mene malo zezaju ledja i kolena ali nishta strashno, procice za dan dva nadam se...

) i stojimo u Kralja Milana (ex Srpski Vladara) i u momentu pogledam u retrovizor i vidim abnormalnom brzinom mi se priblizava Citroen C4, i u sekundi sam samo pomislio "stace" i stego se za volan... I bio sam u pravu, stao je ali meni u dupetu (tj da budem precizniji u Toyotinom dupetu da me pojedinci ne bi jahali 
 )...Epilog svega je - je*ala mi je sve zivo, videcete i na slikama, nabacila me na burazovu astru kojoj nije apsolutno nishta (a moj prednji kraj ne postoji), a ja burazevu astru na golfa 2 kom je isto sje*an gepek poprilicno... No imam slike samo svog auta shto je jelte i (meni) najbitnije...
Pa evo cisto da vidite kako to izgleda, inace je ishla oko 50 na sat (bez kocenja), ja sam stajao kao i kolona ispred mene...
Svi smo izashli nepovredjeni, mene malo zezaju ledja i kolena ali nishta strashno, procice za dan dva nadam se...

Prilozi
- 

318,6 KB Pregleda: 297
 - 

329,5 KB Pregleda: 307
 - 

287,3 KB Pregleda: 263
 - 

209,3 KB Pregleda: 282
 - 

242,1 KB Pregleda: 299

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :banana::banana::banana: E cega sam se samo u poslednje vreme nagledao od zena vozaca to stvarno nema nigde !!! Ponekad pomislim da me neko za***ava ,da je u pitanju skrivena kamera or something... Recimo pre par dana vozim se sa ortakom (animaN-ovim burazerom) , autoputem,na delu ispod petog opstinskog suda ! E sad na tom delu ima iskljucenje gde skrece autobus broj 17 da bi stao na stanicu koja je bas ispod suda...i ladno mi onako picimo autoputem kad ono,dve kokoske u puntu iz suprotnog smera tog iskljucenja pokusavaju da se ukljuce na autoput 

) da vozi i priča mobilnim i/ili puši :flame: