Shiki
PCAXE OC team
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 1.609
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Naime, bio sam kod brata na slavi, i krenuo lagano kod zene, brat ispred mene u astri i ja u Toyotici (poznatijoj kao zaprezno vozilo ) i stojimo u Kralja Milana (ex Srpski Vladara) i u momentu pogledam u retrovizor i vidim abnormalnom brzinom mi se priblizava Citroen C4, i u sekundi sam samo pomislio "stace" i stego se za volan... I bio sam u pravu, stao je ali meni u dupetu (tj da budem precizniji u Toyotinom dupetu da me pojedinci ne bi jahali )...
Epilog svega je - je*ala mi je sve zivo, videcete i na slikama, nabacila me na burazovu astru kojoj nije apsolutno nishta (a moj prednji kraj ne postoji), a ja burazevu astru na golfa 2 kom je isto sje*an gepek poprilicno... No imam slike samo svog auta shto je jelte i (meni) najbitnije...
Pa evo cisto da vidite kako to izgleda, inace je ishla oko 50 na sat (bez kocenja), ja sam stajao kao i kolona ispred mene...
Svi smo izashli nepovredjeni, mene malo zezaju ledja i kolena ali nishta strashno, procice za dan dva nadam se...
Epilog svega je - je*ala mi je sve zivo, videcete i na slikama, nabacila me na burazovu astru kojoj nije apsolutno nishta (a moj prednji kraj ne postoji), a ja burazevu astru na golfa 2 kom je isto sje*an gepek poprilicno... No imam slike samo svog auta shto je jelte i (meni) najbitnije...
Pa evo cisto da vidite kako to izgleda, inace je ishla oko 50 na sat (bez kocenja), ja sam stajao kao i kolona ispred mene...
Svi smo izashli nepovredjeni, mene malo zezaju ledja i kolena ali nishta strashno, procice za dan dva nadam se...
Prilozi
-
318,6 KB Pregleda: 256
-
329,5 KB Pregleda: 267
-
287,3 KB Pregleda: 223
-
209,3 KB Pregleda: 243
-
242,1 KB Pregleda: 260